- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
&(#12885) Cyrin
Nekem is voltak régebben kompatibilitási gondok, addig nem raktam fel, a lokáció megadásához meg az appon belül valahol kattra bejött a weboldala a szolgáltatónak és ott kellett előhívni városnévvel a szükséges számsort. Most viszont nekem 19.3 és 20 verziókkal is tökéletesen működik, nincs kinn az összeomlásra figyelmeztető jel sem!
Ennek nincs függősége, maga a program egy .json az egyik mappában, a másik helyen meg van amiket felsoroltál. Nyilván ilyen rakoncátlanok ezek az applet meg desklet akármik, mivel ezt nem a Mint csapat készíti, hanem lelkes amatőrök a Gnome megfelelőjéből, többnyire legalábbis.
vártam már annak idején a 20-ast de végül úgy döntöttem, hogy ami működik azt nem piszkálom!
Ez egyébként egy bölcs döntés volt!
Ha az ember kibírja, így kell tenni.....én soha nem bírom ki!
Azt említettem már, hogy 19.3 óta nem kell beírni várost sem, automatikusan rácuppan a lokációra?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest