Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Szépnek nem szép, de jól látható.
Nem szeretem a sötét felületeket. Nekem kell a kék tálca és tetszik a jobb sarokban lévő átméretező/bezáró gomb. Persze a Win7 jobb lenne, de nem találtam ilyen világos felületűt. Miért akar mindenki darkos témát? Persze a rózsaszínű és a baba kék az nekem se jön be. A link alatt lévő képek se tetszenek, túl csicsás. 
Igen az a neve megnéztem. Mondhatni első használatra egyforma nehézségű. Lehet rég használtad már? A rendszer telepítés is változik ahogy látom.
Most már tudom van ilyen is. Bár én ezt be tettem volna egy biztonság nevű csoportba, és onnan lehetne minden hasonló beállítást elvégezni. De így is megtalálom már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mesterséges intelligencia topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Amazfit Cheetah okos óra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem szeretem a sötét felületeket. Nekem kell a kék tálca és tetszik a jobb sarokban lévő átméretező/bezáró gomb. Persze a Win7 jobb lenne, de nem találtam ilyen világos felületűt. Miért akar mindenki darkos témát? Persze a rózsaszínű és a baba kék az nekem se jön be. A link alatt lévő képek se tetszenek, túl csicsás.
Rowon