- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Frissítési szinteknél jelöld be nyugodtan 1-4 szinteket, célszerű lenne azta az állapotot elérned kernelnél meg a mesa-nál, amire így frissíti a rendszert, ahogy látod az én bemásolt
inxi -Fkimenetemben is. A kernel frissítése biztonsági szempontból is fontos, bár a régebbi kernelek is kapnak frissítést erre, de csak a fő verziók. A4.10.0-42.46a legfrissebb a 4.10-es kernelekből.System:
Host: mintcinnamon-18 Kernel: 4.13.0-37-generic x86_64 (64 bit)Graphics:
GLX Version: 3.0 Mesa 17.2.8A Chromium nekem alapból magyar, szerintem ennek nincs külön nyelvi csomagja, mint a FF-nak. Lehet, hogy böngészőn belül kell beállítanod.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon