Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Még windows alatt használtam, ott a kliens program megkérdezte mely mappákat, fájlokat szeretném szinkronizálni. Na, most kiürítettem a kukát a drive-on, majd meglátom. Fenn a drive-on nem lehet ezt külön beállítani, én legalább is nem találtam. Vannak fényképek és videók is felmentve, na azokat nem szinkronizálnám le, mert azok csak backup-ként vannak fenn, tehát a gépen is megvannak. Szinkronba nem akarom tenni, mert ha a gépről véletlenül törlődik, akkor a backup is. Amúgy általában csak a dokumentumaimat szoktam felmenteni, 1-2 excel, pdf az ami változik időközönként, vagy 1-2 kép. Nem nagy dolog, de azért megkönnyítette az életemet, hogy bárhonnan elérem és nem kell külön a szinkronizációval foglalkoznom otthon. Ahogy néztem a google még nem készített linuxra klienst, lehet, hogy majd az lesz az igazi megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vezetékes FEJhallgatók
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Rowon