- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
kb. 7 éve nem használtam semmilyen Linux disztrót, anno még az Ubuntuval voltak próbálkozásaim, több-kevesebb sikerrel bőven a Unity előtti időszakban. tegnap sikerült szert tennem egy Lenovo T430s-re nagyon jó áron, de oprendszer az nem volt hozzá és mivel másodlagos gép, nem játékra kell, gondoltam teszek egy újabb próbát open source földön, mielőtt vennék egy OEM kulcsot.
letöltéssel, pendrive-ra írással, telepítéssel együtt kb. 25 perc alatt felállt a rendszer és nem kellett a gyártó honlapján turkálni a driverek után, minden működött kapásból, logikusan kezelhető, rögtön megtaláltam a beállításokat, amiket kerestem, mivel windowson is többnyire open source alkalmazásokkal operálok, az összes programom telepíthető volt a csomagkezelőből két klikkel. a bónusz, hogy a GoG-on meglévő indie játékaim nagy részéhez is van telepítő.
iszonyatos, hogy milyen felhasználói élménye van, komolyan kevesebb törődést igényelt a kényelmesen használható rendszer összekalapálása, mint Windows vagy OS/X alatt, pedig van már rutinom mindkettővel.
a lényeg, hogy köszönöm a Linux Mint összes fejlesztőjének és mindenkinek, aki itt a lapcsaládnál terjesztette a hírét
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest