- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
Na, sikeresen belefutottam az első nem működő dologba, Apámékkal akartam volna Skype videó hívást indítani, de nem nagyon jött össze. Jól érzékelem, hogy ez a kliensben nincs benne és felejtős?
-
fogtunder
nagyúr
kb. 7 éve nem használtam semmilyen Linux disztrót, anno még az Ubuntuval voltak próbálkozásaim, több-kevesebb sikerrel bőven a Unity előtti időszakban. tegnap sikerült szert tennem egy Lenovo T430s-re nagyon jó áron, de oprendszer az nem volt hozzá és mivel másodlagos gép, nem játékra kell, gondoltam teszek egy újabb próbát open source földön, mielőtt vennék egy OEM kulcsot.
letöltéssel, pendrive-ra írással, telepítéssel együtt kb. 25 perc alatt felállt a rendszer és nem kellett a gyártó honlapján turkálni a driverek után, minden működött kapásból, logikusan kezelhető, rögtön megtaláltam a beállításokat, amiket kerestem, mivel windowson is többnyire open source alkalmazásokkal operálok, az összes programom telepíthető volt a csomagkezelőből két klikkel. a bónusz, hogy a GoG-on meglévő indie játékaim nagy részéhez is van telepítő.
iszonyatos, hogy milyen felhasználói élménye van, komolyan kevesebb törődést igényelt a kényelmesen használható rendszer összekalapálása, mint Windows vagy OS/X alatt, pedig van már rutinom mindkettővel.
a lényeg, hogy köszönöm a Linux Mint összes fejlesztőjének és mindenkinek, aki itt a lapcsaládnál terjesztette a hírét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged