Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-szabi-
üzenetére
Tegnap tényleg kissé pipa voltam, mert semmi nem úgy ment ahogy elképzeltem.
Szerintem senki nem bántódott meg, inkább azért intettek türelemre, mert már jártak így és tudták, hogy úgy lehetetlen a küldetés.
Én ilyenkor inkább hagyom a fenébe, nehogy szétverjem. Mikor először szedtem szét egy régi laptopot, hogy kicserélem benne a HDD-t SSD-re, majdnem sírva fakadtam, mert még nem is láttam olyan rengeteg tűs csatlakozást, vakartam a fejem, hogyan rakom be a sata-s SSD-t. Amikor hagytam a fenébe, akkor jöttek elő azok az infók, amiket olvasgattam régebben és úgy már tudtam mit kell csinálni. Persze nekem könnyű, mert abszolút laikus vagyok mind a hw, mind a sw dolgokhoz.Egyébként szinte soha nem javasolnak a hozzáértők gyártói oldalról drivert, csak, ha nincs más.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- iPhone topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én ilyenkor inkább hagyom a fenébe, nehogy szétverjem. Mikor először szedtem szét egy régi laptopot, hogy kicserélem benne a HDD-t SSD-re, majdnem sírva fakadtam, mert még nem is láttam olyan rengeteg tűs csatlakozást, vakartam a fejem, hogyan rakom be a sata-s SSD-t. Amikor hagytam a fenébe, akkor jöttek elő azok az infók, amiket olvasgattam régebben és úgy már tudtam mit kell csinálni. Persze nekem könnyű, mert abszolút laikus vagyok mind a hw, mind a sw dolgokhoz.
Rowon