Új hozzászólás Aktív témák

• Roxkex

senior tag

Sziasztok!

Egy ideje használom már a Mint 18.1-et és szeretem is.
    De elég sokszor tapasztaltam már olyat, hogy dolgozok és néha amikor megnyitom a firefox-ot (vagy csak a háttérből előre hozom ismét) és megnyitok egy-két oldalt (mondjuk egy fórum, youtube vagy facebook) akkor az egész OS teljesen meg hal.
    Ez alatt azt értem, hogy konkrétan semmit se tudok csinálni és az egér kurzorját ha mozgatom, akkor olyan képregény módba kapcsol mint a huzat (vagyis laggol).
    Csináltam már olyat, hogy több időre (1-2 óra simán) ott hagytam a gépet hátha észhez tér és még az után se történt meg a javulás. (Vagyis ki volt fagyva továbbra is).
    Most nem tudom, hogy itt az FF-el van-e gond vagy a Linuxszal, de egy dolgot tudok, hogy nagyon zavaró egy probléma, hogy ilyenkor csak úgy tudom helyre hozni, hogy nyomok egy instant reset-et.
    Próbáltam már más kernellel történő indítással is és használattal, akkor is ugyanúgy megjelenik a probléma.

A gép amin használom:
    Dell Insprion 3537 i7-es széria

Linux verzió:
    18.1 - Kernel 4.4.0-66

Firefox verizó:
    52-es FF (64bit)

Nem tudom, hogy közületek találkozott-e már valami hasonló problémával de ha igen és sikerült valami megoldást eszközölnie minden lehetőséget elfogadok és próbálok :)

Előre is köszönöm, sziasztok :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés