Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr. Y
    őstag

Aki használ mostanság Grub Customizert!

Frissítést követően felületet változtatott, elég rég frissítettem. Most, ha rámegyek a Lista beállítások-on belül a hozzáadásra, teljesen más, eddig oldalra kellett váltani, pl opciókról-kódra, most ki kell választani, de ezzel még nem is volna gond, csak bemegyek a kódhoz, beírom, amit akarok, majd leokézom és nem történik semmi. Próbáltam csomószor, semmi eredmény. Valaki tud erre megoldást? Meg nem igazán tudom, melyik verzió volt fönt, hogy visszafrissíthessem...

Ok, csak azt hittem, megvan a megoldás...
    Tehát a Más menüpont alatt engedett nevet, kódot és el is fogadta...
    Másodlagos rendszert akartam készíteni Dual-Boot jelleggel. Na mármost, reset után megbolondult minden. A választó menü létre jött, most az, hogy a másodlagos rendszer nem megy, az egy állapot, de vissza Bootolva az alap OS-t ez fogad;

Nagyon úgy veszem le az utolsó sorból, ahol megáll, hogy a másik rendszer fájljaiból akár Bootolni, és így meg is értem, miért nem megy. Az első alkalommal azt ki csomagolta (ugyanis img-be volt), majd utána akadt fent a szeme. Második próbálkozást láthatjátok, mikor a már ki csomagolt fájlhoz érve instant fagyás, előtte meg barátságtalan Error köteg.

USB Boot-ból be tudok lépni és tudok az SSD minden szegletében módosítgatni és az elméletem szerint, ha kitörlöm, mit létrehoztam, talán elindul. Bár még mindig ott marad a választó menü és a kód, melyet írtam a Grub Customer-el. Ennek a maradványait hol lelhetem meg, hogy megsemmisítve ismét be tudjam Bootolni az alap rendszert?

Új hozzászólás Aktív témák