- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Klaus Duran: 2025 dude
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ok, csak azt hittem, megvan a megoldás...
Tehát a Más menüpont alatt engedett nevet, kódot és el is fogadta...
Másodlagos rendszert akartam készíteni Dual-Boot jelleggel. Na mármost, reset után megbolondult minden. A választó menü létre jött, most az, hogy a másodlagos rendszer nem megy, az egy állapot, de vissza Bootolva az alap OS-t ez fogad;Nagyon úgy veszem le az utolsó sorból, ahol megáll, hogy a másik rendszer fájljaiból akár Bootolni, és így meg is értem, miért nem megy. Az első alkalommal azt ki csomagolta (ugyanis img-be volt), majd utána akadt fent a szeme. Második próbálkozást láthatjátok, mikor a már ki csomagolt fájlhoz érve instant fagyás, előtte meg barátságtalan Error köteg.
USB Boot-ból be tudok lépni és tudok az SSD minden szegletében módosítgatni és az elméletem szerint, ha kitörlöm, mit létrehoztam, talán elindul. Bár még mindig ott marad a választó menü és a kód, melyet írtam a Grub Customer-el. Ennek a maradványait hol lelhetem meg, hogy megsemmisítve ismét be tudjam Bootolni az alap rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest