- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Inspiron 3537-es laptop (i7 + amd radeon 8850m-es kiszerelés) egy Windows 10 + Linux Mint 18.1 Cinnamon - Szeretném a laposban levő Intel HD4400 + Radeon 8850M videó kártyámat dual-ba (úgy mint windowson). Na már most ehhez felraktam már az Intel Drivert (elvileg) az Intel HD Graphics Intaller Tool (- lehet nem az a teljes neve de értitek) program segítségével. Majd emellé felraktam a az AMD oldaláról a Proprietary AMD drivert (próbáltam az ubuntu, linux nevezésűt is). Sajnos ez esetben teljesen kinyírja a grafikus felületet (X-Kiszolgáló).
Ezt már sikerült javítanom (xorg conf törlés) de ebben ag esetben meg a Cinnamon felület nem tud elindulni. De az amd catalyst software fennt van de maga a driver nem és nem tudom hogyan lehrtne megoldani hogy a kettő egymás közôtt tűrhetően tudjuon működni..Valaki tudna ebben segíteni ?
(Ezt kirakom a delles topikban is - a laptop specifikus esetleges hibái miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest