- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Inspiron 3537-es laptop (i7 + amd radeon 8850m-es kiszerelés) egy Windows 10 + Linux Mint 18.1 Cinnamon - Szeretném a laposban levő Intel HD4400 + Radeon 8850M videó kártyámat dual-ba (úgy mint windowson). Na már most ehhez felraktam már az Intel Drivert (elvileg) az Intel HD Graphics Intaller Tool (- lehet nem az a teljes neve de értitek
) program segítségével. Majd emellé felraktam a az AMD oldaláról a Proprietary AMD drivert (próbáltam az ubuntu, linux nevezésűt is). Sajnos ez esetben teljesen kinyírja a grafikus felületet (X-Kiszolgáló).
Ezt már sikerült javítanom (xorg conf törlés) de ebben ag esetben meg a Cinnamon felület nem tud elindulni. De az amd catalyst software fennt van de maga a driver nem és nem tudom hogyan lehrtne megoldani hogy a kettő egymás közôtt tűrhetően tudjuon működni..Valaki tudna ebben segíteni ?
(Ezt kirakom a delles topikban is - a laptop specifikus esetleges hibái miatt)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) program segítségével. Majd emellé felraktam a az AMD oldaláról a Proprietary AMD drivert (próbáltam az ubuntu, linux nevezésűt is). Sajnos ez esetben teljesen kinyírja a grafikus felületet (X-Kiszolgáló).
Rowon