Új hozzászólás Aktív témák

• Mr. Y

őstag

LOGOUT blog (1)

Köszönöm, meg fogom nézni, amint lehet, de van egy újabb gondom. Ez Linux Mint 17.1 Rebecca 32Bit-es rendszeren;

Harmadlagos a rendszer, azaz két másik mellett dolgozik. Így, mivel egy alap négyfelé vágott félterrás egységről dolgozik, az egyik partíción kért 2*4GB helyet. Nade ez nekem nem elég, viszont engedte csatolni a többi meghajtót is, eddig az onnan való munka Very Happy. Viszont az ODA való...
    hiába vannak csatolva, fent az asztalon, ugye egészen újraindításig vannak ott. Gondolom ez az alapja a problémámnak.
    Hogyan lehetne rögzíteni azokat, vagy, hol lehet megkeresni a gyökérkönyvtárból kiindulva?
    Mert eddig csak egy mappát megnyitva oldalsávból ment, viszont rá akarok venni egy programot, hogy egy csatolt könyvtárra dolgozzon (107GB-s kötet).
    Ha meg lehet keresni a gyökérkönyvtárból kiindulva mappákon belül az adott meghajtókat, már nyert ügyem lenne, de annyi a mappa és a fejvesztés, plusz az oldalsávba ugye csak GB-s kötetekben írja, így megcímzett nevet sem tudok keresni.
    Szóval...

Hol találhatóak a külső (rendszer számára külső), csatolható meghajtók?

Szerk; Megnéztem, és nem is túl nagy a lista... Lényeg; AuthenTech, Inc. A Fujitsu-Sieens Lifebook-ot támogatja a küldött oldal, de ott az S7110-es van feltüntetve, nekem meg T5010-esem van. Van ráció, hogy működik, vagy puding próbája az evés?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés