- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
válasz
VaniliásRönk #5213 üzenetére
Holnap megnézem.Az a meghajtó van rajta, amit feltett magának.Gondolom az a zárt.
Szerinted, illetve szerintetek reális elképzelés, hogy a Mint úgy működjön, hogy:
wake on lannal bármikor bekapcsolható legyen
bekapcsolás után induljon a seed - ez részben megy
induljon a Kodi, és ez legyen a főképernyő - már elindul, nem kerül előtérbe
legyen rajta samba, ftp
normálisan leállítsa a merevlemezeket
és időzítetten kikapcsoljon - erre már kaptam javaslatot itt a fórumban
távolról ne csak terminállal legyen elérhető - bár ez nem tudom miért fontos, talán a wines beidegződések(?)illetve most az a legnagyobb gondom, hogy benne maradt annak a lemeznek az automountolása, amit most leformáztam ext4-re, és eddig NTFS volt. Így boot közben megáll, mert nem találja meg a lemezt, és S, vagy M lenyomására vár. CTRL+D-re indítana helyreállító gui-t, de nem történik semmi ha megnyomom. S nyomogatása után tovább megy.
Ráadásul átrendeztem a boot sorrendet a BIOSban, és csak második megnyomásra indul normálisan, egyébként fekete képernyőn megáll, pedig telepítéskor csak az a lemez volt csatlakoztatva, amire telepítettem. Úgy látom generáltam pár problémát magamnak, és közvetve nektek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Tőzsde és gazdaság
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest