- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Eddig a linux kezdőknek topikban
küzdöttembarátkoztam a linux-szal, de valószínűleg inkább ide való az alábbi kérdésem:
Tegnap felraktam a Linux Mint Mate 64bit-es verzióját:
- kevesebb hőtermelésben reménykedve - nem nyert
- viszont a fényerő beállításokat megjegyzi szemben a cinnamonnal.Amivel Cinnamonnál sem boldogultam és most Mate -val is küzdők, az az alábbi:
- open source GPU drivert rávenni, hogy dedikált GPU-t használja. Google az alábbi linket dobta ki:
[linuxmint fórum bejegyzés 2013]Mielőtt nekikezdenék ellenőrzésképp kérném segítségeteket:
- ez egy 3 éves leírás, Xorg 1.14-ről szól. A Linux Mint 17.3 viszont 1.17-es verziót használ elvileg (e szerint) Maradhatnak az alábbi sorok, vagy módosítanom kell valamire? (Ha igen mire?)
$ sudo apt-add-repository ppa:canonical-x/x-staging
$ sudo apt-get update
$ sudo apt-get dist-upgrade- A555G muxless-es driverrel van felszerelve? (máshol is csak annyit találtam, hogy a legtöbb 2011 utáni laptop muxless)
- Egyéb gondolat esetleg?Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest