- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique
üzenetére
Lehet, hogy debilis vagyok, de eleinte ti kezdtétek azzal, hogy mekkora hülyeség ez az egész SSD kímélése, mert egy 13 terás SSD topikban milyen tesztek vannak, persze már kissé visszakoztál, hogy azért bizonyos optimalizálás azért mégis hasznos lehet!
Egy kezdő már rá is cuppant a ti fikázásotok alapján erre. Mindenki azt csinál az eszközeivel, amit akar, de az ilyen topikokban se kéne azért kategorikusan ilyeneket írnotok, amiket írtatok, ezt neked nem kéne mondanom!

Még jó, hogy Syl ft bevallotta, hogy nem is ért hozzá, nem is érdekli, de beáll a véleményed mellé.
Nyíltan leírtam, hogy ez felelőtlenség. Attól, hogy kissé sértően ledebilezel, még ez sem változtat a tényeken.Mivel már tegnap javasoltam, hogy folytassuk ezt az SSD témát máshol, újra ezt kell mondanom, mint TG, csak megérted, miért.

(#4853) Syl Neeem!

Máskor ne írj összetett mondatot, KU ft már írta is az ikát, debilis vagyok. Ez van! csak tőmondatokban
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BMW topik
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon