- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok!
Telepítettem egy mint 17.2-t xfcevel 3 problémám lenne:
1.: panelre kitettem egy cpu-információk nevezetű elemet, amit ha megnyitok lehetne állítani a magok órajelét a legördülő sávból plusz az irányelveket a gond az hogy hiába állítom én át a frekvenciát vagy az irányelvet pl 800 MHzre vagy powersavre, nem marad úgy, legalábbis ha ránézek akkor vándorol a freki feljebb szépen, mit kell csinálnom hogy jó legyen?
2.: indulásnál mindig kapok egy hibaüzenetet, hogy tudnám eltüntetni?
"VboxClient: the VirtualBox kernel service is not running. Exiting."3.: beállítottam hogy egy terminálablak /ha számít a terminatorról van szó/ automatikusan induljon bekapcsolásnál szóval belépek és az megnyílik magától ez oké, olyan kérdésem lenne még hogy hogyan érhetném el hogy az alak középen legyen? vízszintesen és függőlegesen is középen legyen, ne a képernő bal felső sarkában.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Mesterséges intelligencia topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- AliExpress tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Androidos fejegységek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon