- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dhampir #3391 üzenetére
Érdekes, nekem meg egyedül a Mint volt az összes közül, ami simán működött már telepítés után, hozzá se kellett volna nyúlnom, persze, ha kutyulgat az ember, a helyzet változhat, de megölni se túl könnyű! Biztosan gépfüggő dolog ez.
A Linuxban éppen az tetszett meg sok esztendővel ezelőtt is, hogy nem tett különbséget az emberek között, inkább a nyíltságot, a barátságot sugározta pont ez a két kiemelt szó az, amiről el lehetne polemizáni az általad linkelt esetnél is!
Elég marginális és régi infó ez az állásfoglalás, nem gondolnám, hogy emiatt támadás érné a Mintet, az utóbbi években legalábbis nem írtak ilyenről.
Biztosan van, aki úgy választ disztrót, hogy írek, olaszok, oroszok csinálták vagy épp manók!
Én eleinte próbáltam magyar disztrót választani, de nem nagyon jött össze, minap például kijött egy új BlackPanther is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Borderlands 4
- Gyúrósok ide!
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest