- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
ubyegon2 #2940 üzenetére
Nem rég megtörtént a telepítés 17.1 64 bit, live lemezről aztán a felajánlott frissítésekkel.
1T hdd particionálásakor valamiért nem engedte vagy én nem értettem hogy 20 vagy 40Gb méretűre csökkentsem az eredeti 600/400-ről végül meguntam és kapott 300Gb a / és 700Gb a /data.
Vga az ajánlott illesztőprogramot használja: xserver-xorg-video-ati 1:7.3.0-1 ubuntu3.1
Elsőre minden működőképesnek tűnik.Némi probléma:
Két monitorom van és alábbiak szerint állítottam be a kijelzők beállításainál mert ilyen formában állnak az íróasztalomon ill. így tudom a bal oldali kisebb monitorra húzni a másodlagos ablakaimat.
Viszont az újonnan megnyitott alkalmazások némelyike pl gimp élből a bal oldalon nyílik meg.
Hogy lehet vagy kellett volna beállítanom hogy a nagyobb monitorom legyen a fő asztal és a kisebbik annak kiterjesztése és csak az kerüljön oda amit én át húzok?Nem zavar csak megszoktam már hogy így használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged