Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cog777
    őstag

Az nálam elvérzett. Ma is eseti jelleggel bekapcsoltam aztán egyből feldobott valami AI emlékeztető baromságot, mondom jó, felejtsük is el egymást. A régi Windowsokat jobban szerettem, amíg volt egy érzésed, hogy neked van kontrollod a számítógéped felett, nem pedig fordítva. Anno userként én annyit tapasztaltam, hogy hót egyszerűen működik, nincs egy valag háttérben futó kacat, aminek nagy részét nem is tudod, hogy mi meg hová mit kommunikál.

Modern gépre én egyelőre csak Linuxot tudok magamnak itthon elképzelni.

En is ugyanigy vagyok. Jott par frissites az MS-tol, aztan az AI-s Gaming Bar-tol kezdve minden kikapcsolhatatlan szolgaltatast feltelepitett.
    Ubuntu alatt a gepem 10 fokkal huvosebb, mert login utan csendben van. CPUk 800MHz-en stabilan, ha nem nyulok a gephez, sot a ventilator le is kapcsol. Na ez Win alatt elkepzelhehetlen.

Ceges Windows-os laptopom 15 percig tekeri a 22 magot login utan, megedve 15% aksit. A konkluziom hogy Windowst hasznalni laptopon a legnagyobb hulyeseg, kb kapsz kemeny 2-3 orat. Talan egyszer a cegek is eszreveszik ezt.

Új hozzászólás Aktív témák