Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zizidor
    őstag

Én már jó ideje csak kikapcsolok minden felesleges dolgot az Inditópultban, annyi meghajtóra kellett utóbbi félévben rendszer telepíteni gépcsere, SSD cserék, etc., hogy már nem variálgatok, tényleg elég sok csomag össze van már drótozva a Cinnamonnal.

A verziófrissítéseket ki szoktam próbálni, de a fő rendszert mindig frissen telepítem, mármint ha főverzióváltás van, bár mostanában az alverzió frissítésnél is elég sok változás történik a rendszerben. Ha jól emlékszem, régebben nem is lehetett verziófrissítést választani, csak új telepítést, főverzióknál legalábbis.

Én sem szoktam törölni alap csomagokat, a külső forrásból származókat (spotify, onlyoffice, virtualbox) meg frissítés előtt leszedtem, ahogy legutóbb javasoltátok, aztán frissítés után mentek vissza. Jelenleg tesztelgetem hogy a flatpak változatok mennyire használhatók helyettük, az is sokat segíthet. Korábban sz OnlyOffice nem volt hajlandó megnyitni helyi fájlokat, hiába adtam neki jogot, de úgy látom most már ezt is javították.

Új hozzászólás Aktív témák