Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
orion1025
üzenetére
Saját véleményem a témában:
Az elején könnyen belefuthat az ember nehézségekbe. De alapjában véve ha a hw támogatott akkor a várható problémák száma eredendően minimálisra csökken.
Bug-ok vannak linux alatt is, de azért lényegesen gyorsabban javítják őket, mint a win-eknél.
Ha van időd telepíts egyet, ismerkedj a felülettel stb...
Az alap disztribúciók is elég sok mindent tartalmaznak, de vannak itt is sw centerek/store-ok... ahonnan grafikusan tudsz telepítgetni.
Parancssort én azért szeretem mert ki vannak gyűjtve amiket használok, és bemásolom és telepítem.
Kb 20 perc alatt készen vagyok egy új telepítés utáni beállítással. Ez csak egy apróság a sok közül, de azért windowsnál próbáld meg ugyanezt, hogy mindent feltelepítesz és beállítasz ahogy szoktál... nah az néha napok
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rowon