Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
orion1025
üzenetére
Saját véleményem a témában:
Az elején könnyen belefuthat az ember nehézségekbe. De alapjában véve ha a hw támogatott akkor a várható problémák száma eredendően minimálisra csökken.
Bug-ok vannak linux alatt is, de azért lényegesen gyorsabban javítják őket, mint a win-eknél.
Ha van időd telepíts egyet, ismerkedj a felülettel stb...
Az alap disztribúciók is elég sok mindent tartalmaznak, de vannak itt is sw centerek/store-ok... ahonnan grafikusan tudsz telepítgetni.
Parancssort én azért szeretem mert ki vannak gyűjtve amiket használok, és bemásolom és telepítem.
Kb 20 perc alatt készen vagyok egy új telepítés utáni beállítással. Ez csak egy apróság a sok közül, de azért windowsnál próbáld meg ugyanezt, hogy mindent feltelepítesz és beállítasz ahogy szoktál... nah az néha napok
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Öt év után újra előkerült a SiN Reloaded
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GL.iNet OFF topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hardcore café
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Androidos fejegységek
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon