Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
Szia,
a mimeapps.list szerkesztése működött, ott átírtam xreader-re és működik is köszi
Az a fura, hogy a jobbb gombos kattintásnál nem tudom sem az " elfelejt " sem a másik kiválaztása nem működik valamiért. Hozzá tudom adni az alternatívákhoz az xreadert, de alapértelmezetté nem tudom tenni. Ahogy átírtam a file-t, természetesen ez lett az alapértelmezett
Érthetetlen számomra hogy miért, mintha nem lehetne átírni. Egyébként az a csomag nem is tudom hogy mire jó, a szoftverkezelőben ennyit ír róla
Mivel dummy package, gondolom kb semmit nem csinál ... ha eltávolítom, ugyanúgy fent marad
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Érthetetlen számomra hogy miért, mintha nem lehetne átírni. Egyébként az a csomag nem is tudom hogy mire jó, a szoftverkezelőben ennyit ír róla
Rowon