- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
válasz
gregory91 #12929 üzenetére
Most telepítem a gyereknek az új gépét, esküszöm sokkal nehezebb telepíteni, meg mindent beállítani mint Linux-ot. Ezt halandó ember nem tudja megcsinálni.
Rejtett zugokban kell kotorászni (amit csak azért találok meg, mert tudom régebből, hogy volt ilyen), drivereket vadászni, amiről sokszor nem is lehet tudni mi micsoda, és pontosan mi az ami kell.
Szokásos nincs net, mert nincs driver a telepítésnél nevetséges... Miközben az alaplap BIOS simán felmegy netre megnézni, hogy van-e update.
Apropó, ma még nem is néztem, hogy tudja-e már a pontos időt. Nagyon nem megy neki...
Ha azzal jön valaki itt a fórumban, hogy visszamegy win-re mert az egyszerűbb, hát az nagyon el van tájolva...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest