Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
Egy Asrock E350M1-es múzeumi alaplapocskát szerkesztettem be az Acer emachines dobozkámba a régi atomos alaplap helyett. Most flasheltem rá a "legújabb" 2014-ben keltezett 2.10-es BIOS-t. Hát egy erőmű lett. Kidobtam belőle a DVD drájvot, benne hagytam a 160 gigás hitachi HDD-t, lett bele az öreg 30-as corsaire SSD, a 128gigás flexelt samsung470-es SSD és egy 500gigás Samsung 860 evo. Csak Legacy telepítéseket követtem el. Került rá egy Mint 20-as Cinnamon és egy Cinnamonos Reborn os. Tökjó lett. Egy a bajom : A fényerőt hogy lehet lejjebb venni?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest