Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
üzenetére
Egész pontosan:
-vnc-t telepítettem (x11vnc), de szokás szerint, hiába nyomtam a programok listája frissít, majd indítra nem történt semmi, több használandó programnál is ütköztem ebbe, látszólag feltelepül, telepített programok listája nincs benne, letöltésnél rákeresve telepítve, de nem indul. konzolból telepítve dettó. Amúgy több programnál kommenteket nézem: "can't run 19.*" "do nothing")-utána: apt-get update (egyszer kiírta ellenőrizze az internet kapcsolatot)
-nyomtam egy ujraindítást.
[kép]
[kép]
ide visszadob állandóan.growler ha megcserélem a z/y t akkor kiírja érvénytelen jelszó.
Más is járt így, nézem, de nem tudok konzolt varázsolni
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon