Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nem a kormányzati hadi menedzselésre gondoltam, hanem lokálisra. Szerinted a haderőnél hány szakterületet kellett tudnom ellátni a sajátom mellett? Sajátom volt 5 arra jött még a pk helyettesítése távolléte esetén, utóbbi nem volt gyakori, mivel az ország másik felén járt egyetemre, minden állami ünnepkor megjelent körünkben. Át kellett vennie az épp esedékes jutalmat, kitüktetést.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyszóval kis létszámú cégeknél nincs olyan, hogy valami nem az én kompetenciám.

5 másodpercig vakartam a fejem, mi bajotok van ezzel a böngészővel, de aztán leesett, hogy a dalárdáról van szó. Azt látnád, ami itt a közelben épült a régi vasúti járműjavítóból! Nagyon kellett egy ilyen gyakorló hely az Operának már.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rowon