- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsengődiGeri
tag
Eddig már többször telepítettem Linux-ot de mindig Win mellé és a korábbi olvasmányaim alapján készítettem külön swap partíciót és külön partíciót a linux-nak. Most viszont egy szűz gépre raktam, és hagytam, hogy ő maga alakítsa ki az üres winyón amit és ahogy akar. Legnagyobb meglepetésemre egybe lett particionálva az egész, swap partíció nélkül. Ez így most miért van? Lehet, hogy korábban sem kellett volna külön swep-et csinálni, elég lett volna illetve elég egy partíció is? Ez csak azért érdekel mert MBR-es winyokon korlátozott az elsődleges partíciók száma és a multi bootos rendszerek telepítésénél sokkal nagyobb mozgásterem lenne. Logikai partícióra is telepítettem már linuxot de nem szeretem azt a megoldást, valahogy nem tartom "logikusnak", hogy oprendszert ne elsődleges partícióra rakjak. Ki tudna okosítani valaki hozzáértő a fentiekkel kapcsolatban mi is az igazság ezekkel a partíciókkal, particionálással kapcsolatban. Mi fontos és mi nem illetve mi a hivatalos álláspont ezzel kapcsolatban.
A segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Androidos tablet topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Pad SE 11 8/256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest