Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
Annyi, hogy ez egy közreadott teszt változat és ebből adódóan lehetnek stabilitási problémái. De pont azért adták ki, hogy az átlagfelhasználók is tesztelhessék és így fény derüljön olyan hibákra is, amik elkerülték a fejlesztők figyelmét. Hogy az rc frissül-e végleges változatra a hivatalosan lezárt és kiadott 17-esre, azt nem tudom.
Én mindenesetre megvárom, azt az 1-2 hetet talán még kibírom. De lehet, hogy marad fent az LMDE és nem váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sorozatok
- Futás, futópályák
- Anime filmek és sorozatok
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Formula-1
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jeorjosz7 károsultjai
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Én mindenesetre megvárom, azt az 1-2 hetet talán még kibírom. De lehet, hogy marad fent az LMDE és nem váltok.
Rowon