Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszi666
őstag
Sziasztok, szeretném feltelepiteni a linux mintet a laptopomra Windows 10 Home mellé.
Egy Asus FX504ről van szó, a legfrissebb linux mintet szedtem le. A gondom, hogy amikor csak pendriveról bebootolom (tehát még nem telepitettem fel) a touchpad nem működik egyáltalán, sem a gombok, sem a mutatót nem tudom mozgatni. Ugyanez a verzió, ugyanerről a pendriveról egy Dell E6430on meg hibátlanul megy.
A beállitásokban be van kapcsolva az érintőpárna, és próbáltam utána nézni a google-n, de őszintén bevallom, full nem értek semmit, még csak most kezdenék ismerkedni a linuxxal. Elvileg Synaptic touchpad van benne, nem tudom ez számít-e.
Szóva tldr: egy asus fx504-en Linux Mint alatt nem megy a touchpad, mit csináljak vele? (azonkivul h használjak egeret)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Villanyszerelés
- Lexus, Toyota topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Padavan firmware
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon