Új hozzászólás Aktív témák

• Necronom

senior tag

Ettol fuggeltlen meg mindig nem ertem a logikat de tudom, hogy fafej oskovulet vagyok :D
    Namarmost ha valaki azt szeretne, hogy egy atlag juzer attelepuljon Linuxra, akkor azert csabitani kellene valamivel, nem pedig elhesegetni :)
    Csak beszelgetni probalok, amig megy a winfos install a masik gepen

Szoval miert is ennyire bonyolult ez a file megosztas? Miert is annyira bonyis nehany programot telepiteni, mint pl a Kodi? Meg Androidon is nehany kattintassal telepul, itt meg egy nap alatt sem tudtam megoldani....Mint irtam mar az elozoekben, okes hogy terminal meg sudo :) Amivel nincsen semmi baj, de 100, hogy konnyeden meg lehetne oldani egyetlen kattintassal
    Droidon pl ott az ominozus Samba, letoltom, telepul, elinditom, majd benne megoldom a felhasznalokat, a jelszavakat es megosztom a mappaimat es ezzel keszen is vagyok, de ez is teljesen mas vilag mint a win, de megis barati
    Az okara lennek kivancsi, hogy megis miert nem adjak a felhasznalok kezebe ezt a fejlesztok? hatha valaki tudja
    Egeszen beztos vagyok benne - persze magambol kiindulva -, hogy hasznalni szuperjo a Linuxot, baratsagos is, egeszen addig amig csak hasznalom...de amikor mar csinalni is kellene valamit, onnantol miert van az, hogy "hozzaerto" segitseg kell? Atlag juzerkent is mondhatom, hogy manapsag mar sok helyen eloferdul az, hogy egy lakasban tobb szamitogep van, sok helyen tobb televizio is, akkor miert is ne hasznalhatnank ugy a dolgokat, ahogy az nekunk kellemes - mondom ezt ugy, hogy tetszik a Linux, egeszen addig amig egyetlen gepen futogat es azt hasznalom, pontosan ugyanugy mint egy masik oprendszerrel installt gepet

Új hozzászólás Aktív témák