Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Ettol fuggeltlen meg mindig nem ertem a logikat de tudom, hogy fafej oskovulet vagyok

Namarmost ha valaki azt szeretne, hogy egy atlag juzer attelepuljon Linuxra, akkor azert csabitani kellene valamivel, nem pedig elhesegetni
Csak beszelgetni probalok, amig megy a winfos install a masik gepenSzoval miert is ennyire bonyolult ez a file megosztas? Miert is annyira bonyis nehany programot telepiteni, mint pl a Kodi? Meg Androidon is nehany kattintassal telepul, itt meg egy nap alatt sem tudtam megoldani....Mint irtam mar az elozoekben, okes hogy terminal meg sudo
Amivel nincsen semmi baj, de 100, hogy konnyeden meg lehetne oldani egyetlen kattintassal
Droidon pl ott az ominozus Samba, letoltom, telepul, elinditom, majd benne megoldom a felhasznalokat, a jelszavakat es megosztom a mappaimat es ezzel keszen is vagyok, de ez is teljesen mas vilag mint a win, de megis barati
Az okara lennek kivancsi, hogy megis miert nem adjak a felhasznalok kezebe ezt a fejlesztok? hatha valaki tudja
Egeszen beztos vagyok benne - persze magambol kiindulva -, hogy hasznalni szuperjo a Linuxot, baratsagos is, egeszen addig amig csak hasznalom...de amikor mar csinalni is kellene valamit, onnantol miert van az, hogy "hozzaerto" segitseg kell? Atlag juzerkent is mondhatom, hogy manapsag mar sok helyen eloferdul az, hogy egy lakasban tobb szamitogep van, sok helyen tobb televizio is, akkor miert is ne hasznalhatnank ugy a dolgokat, ahogy az nekunk kellemes - mondom ezt ugy, hogy tetszik a Linux, egeszen addig amig egyetlen gepen futogat es azt hasznalom, pontosan ugyanugy mint egy masik oprendszerrel installt gepet
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon