- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ivqkzy-: Eddig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amazonas
senior tag
válasz
scabiosa82 #10275 üzenetére
Ezt neked kell eldöntened, mi hiába mondjuk azt, hogy a Linux szerethető, ha te nem így tapasztalod.
Mindenesetre, egy megfelelő Linux-disztribúció a Windows-hoz képest fényévekkel jobban testreszabható, ezt bátran ki merem jelenteni. Kérdezd csak Frawly-t, aki az Arch vonalon is mozog.Na ott aztán tényleg olyan rendszert raksz össze magadnak, mindenféle sallangtól mentesen, amilyet akarsz - mindezt ingyen.
Csak kell hozzá tapasztalat, türelem és idő. Gondolom, ez utóbbiban családos emberként nem dúskálsz, de úgy vettem észre, hogy érdekel a Linux világa, és szeretnéd megtanulni, ezért azt kívánom neked, hogy ne add fel.
A honnan és mit tanulni kérdésre válaszképpen azt tudom mondani, hogy ha időd és türelmed engedi, magadtól tudod a legjobban megtanulni, mert a Linux rendkívül jól van dokumentálva az interneten, és személy szerint nekem eddig pl. nem volt olyan megoldandó problémám, amire ne találtam volna meg a választ a neten. ...és azért ez hatalmas élmény, szerintem.
Érdemes magáról a rendszerről, a felépítéséről is olvasgatni, az néhány parancsot megtanulni, ha van rá lehetőséged. Az Arch nevű disztró wiki-je is nagyon informatív, elég sok mindenre rá tudsz benne keresni, ami általánosan is igaz a Linux-ra, talán ez a legjobban dokumentált Linux verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest