- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak megvolt nyitva...
Nem éppen a proci használatot érzem, hanem hogy nem áll le a hűtés
Sokaktól olvasom, hogy kevesebb ideig bírja az akku, jobban pörög a hűtés, ez is egyedi és gépfüggő (hw és sw) nagyon, felhasználásfüggő is roppantul.
Ugyanazon feladatot a HP8570p-vel csendesen végeztem el, míg a 8560w-vel ment a hűtés is rendesen.Még a tlp csomagot érdemes megnézni, persze ezt nem fogod egyből konfigolni. [link]
Én egy régi laptoppal azt vettem észre, hogy a tlp felrakása után mintha optimalizált volna a gépen alapkonfigon is. (lehet, hogy csak placebo...)
A vainfo jónak tűnik.
A Wint ne sajnáld, Office helyett ott a LibreOffice, persze itt lehetnek kompatibilitási gondok....
Ha ennyi minden működik alapból, nem lesz vele gondod, túl nagy és sok biztosan nem!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest