- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
edari
őstag
válasz
ubyegon2 #10096 üzenetére
Most így netezés alatt már nem hűt. Csak filmezés alatt kezdett el pörögni. Mindegy, filmezés alatt úgy se ezt fogom figyelni.
Tlp-vel most még nem próbálkoznék. Majd egyszer valamikor.
"A Wint ne sajnáld, Office helyett ott a LibreOffice, persze itt lehetnek kompatibilitási gondok...."
Office alatt itthonra csináltam magamnak 1-2 komoly Excelt, illetve dolgozok is vele (év végéig), és azokat megse mertem vele nyitni. Lehet majd teszek egy próbát, de sok jóra nem számítok."Ha ennyi minden működik alapból, nem lesz vele gondod, túl nagy és sok biztosan nem! "
Ez a laptop kb csak torrentre/médiafogyasztásra van, illetve néha webdevelopingra.Laptopon könnyű volt átállni Linuxra, asztalin már nehezebb lenne, így most leginkább csak ismerkedek a Win mentes élettel (kiváltó ok: meguntam a Windows baromságait, főleg a 10-nek, az a rendszer egy merő szánalom).
Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest