Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rowon

támogató

válasz tordaitibi #98916 üzenetére

átlaguser szerintem életébe nem futott bele.

Szerintem én bőven átlaguser vagyok és életemben sokszor belefutottam ilyenbe, mivel igen sok időt töltöttem játékkal a monitor előtt, 95%-ban Windows alapú rendszerek előtt ülve.

Ugyanolyan barkácsolós, sz*rakodós a Windows is, főleg a videokártya driverek telepítése egy kínlódás ott is. Az idióta frissítéskezelőt is úgy alkották meg a redmondi atyák, hogy kérdezés nélkül felfrissíti a rendszer a VGA drivert, holott senki se kérte meg rá... friss Win telepítésnél nem szabad a hálókábelt sem bedugni, mert lazán behúz olyan drivereket, amiket nem kéne. Jön a barkácsolás a registryben meg mindenféle eldugott helyen, hogy NEM nem kérek frissítést, köszönöm!

Ezzel szemben a Linuxban a driverek benne vannak a kernelben.

Hogy a búbánatba ne lenne atomstabil , ha egy nyamvadt programot nem telepítesz rá?

Akkor az user error lesz.

Látod? Jól látod? Meglepő? Hihetetlen?
    Ez az überszar Windows 2016-ban lett telepítve, azóta átesett minden build upgraden,

Láttam Redditen egy user linkelte, hogy a Debianja hány éve van neki feltelepítve. Arra biztosan emlékszem, hogy 10+ éves telepítés volt, többre nem emlékszem.

Új hozzászólás Aktív témák