- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Sziasztok
A heten megjon a laptopom - remelem - es mar korvonalazodik, hogyan telepitsem.
Eredetileg csak linux lett volna rajta, es Mint "hivo" vagyok. Semmi szakmai oka nincs, csak ez volt az elso linuxom meg sok evvel ezelott es megszerettem. Mar le is toltottem a cinnamon-t.Viszont: mivel elfelejtettem szinte mindent a Linuxrol es kellenek olyan programok, amik szerintem nincsenek meg linuxra - pl EVE, ilyen halozati szimulator software, halozati eszkozoket lehet szimulalni rajta - es igy tovabb, ugyhogy kell windows is ra. Van egy Home licenszem meg valahol a sarokban, az eleg lesz ra.
Amivel rossz tapasztalatom van, az a dual boot. Regen ket particiot hasznaltam, illetve 3-at, egy a winnek, egy a Linuxnak, a 3. meg a tarhely. Mivel Linux tud NTFS-t kezelni, ezert a 3. particio NTFS lenne. regen volt, hogy lehalt a Grub es se ezt, se azt nem tudtam bootolni, illetve csak az egyik nem ment, akkor a javitasnal az megjavolt, mig a masik nem bootolt mar. Egy profi biztos meg tudta volna oldani, de az nem en vagyok.Amire gondoltam meg, hogy vennek egy kicsi, de gyors USB Sticket es arra telepitenem a linuxot es ha visszarazodtam, akkor esetleg lepucolom a windowst teljesen.
Ez jarhato ut lenne? Ha Linux kell, akkor betolom a sticket es hagyom USB-rol bootolni, ha meg a win kell, akkor kihuzom.
Linux egyelore csak a sima bongeszeshez, filmek-, youtube nezeshez kellene.Ha ezt igy jonak ertekelitek, akkor tippet is kernek szepen, hogy milyen USB-t vegyek. Lenyeges, hogy kicsi legyen, mint egy dongle es gyors, hogy hasitson rajta a Mint
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest