Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

válasz Necronom #104145 üzenetére

Szívesen írtam az Amiga plusz debián-nak a kapcsán,ezért szeretem a disztrokat,jelenleg ArhLinux a rendszerem és a clónja EndeavourOS-el,két Hdd-n kűlőn használlóm nagy őrőmmel,minden is jól fut és nagyón jó teljesítménnyel.
    A fígyelmedet felhívóm nézzél is rá a Commodore rendszerre debián jó alap,mert betón stabillan fut,de ezt te is tudód mint itt sókan használjúk.
    Azt sem túdóm hóll is kezdjem is el is móndani,nagy őrőmőmben,mert végre a WinUAE - CommodoreLinuxba beépítették és én és sókan is őrűlhetűnk is eggyűtt is ennek,azt gondolom én annak hogy amigás adatainkat tuggyúk futtatni és arhíválni gondolok itt a bakupra,ez prima lehetőség a gépeinknek az életben is tartására.

A Commodore Os VISION INSTALLER éppen móst fut a gépemen,egy élmény látni a szép felűletet és kőzben gépíbeszéd és jó zene is szól kőzben,mert ídáig a /rott 75Gb-nál tart és hogy neúnnyúk is meg az instalnak a hósszab fóljamatát addíg is kőzben szól érdekes zenék.

Azt váróm a beállításók útán hogy végre megnézzem az arhívált amigás anyagaimat és így tudók egy jó fríss bakupot készíteni,régóta vágytam erre a lehetőségre,de megérte a várakózásómat.

Tóvábbi sok sok szépeket jókat kívánók. :R

Új hozzászólás Aktív témák