Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4875) N.GÁBOR válasza Throme (#4871) üzenetére


N.GÁBOR
aktív tag

Részben egyetértek veled, így azt hiszem nem fogunk összeveszni, hisz én is azt vallom, hogy a Lenovo N\G széria az egyik legjobb vétel.
Az emberek többsége valószínűleg ebben az árkategóriában keresgél a gépek közül, így itt a legnagyobb a harc, itt kell az egyik legtöbbet felmutatni. Ez azt hiszem sikerült is a Lenovo-nak. A felsőb árszegmensben már kevésbé kiélezett a harc, így talán többet ellehet kérni a gépért, amit a készülék képességei által feltételezni lehetne, de akinek kell a többlet, az megfizeti és ez így van jól.:)

Egyébként hozzátok hasonlóan számomra az abszolút plafont a 120-130 ezres kategória jelenti, így jelenlegi T23-mas gépemet is használtam vettem. Az esetleges utódkeresést fontolgatva az anyagi korlátok miatt használt ThinkPad-ben gondolkodom, de nagyon megtetszett a G530 így az sem kizárt, hisz azért az új két év garral. Az egyik legfőbb dolog ami talán visszatart az a "trackpoint" hiánya. Nem tudom, hogy megszoknám-e a touchpad-ot, így ez kicsit zavar, de emellett az új gépek tekintetében abszolút az egyik legjobb vétel.

Ha esetleg már van vkinek G530-as gépe, az megtudnátok nekem írni, hogy a Lenovo márkejelzés az N500-hoz hasonlóan a sarokban van e, vagy középen?

Előre is köszönöm

Üdv Gáboor

May the force be with you!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.