- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok
fontos lenne a válasz!:
lenovo 3000 N500 laptopom kb 6órát ment és netezés közben(semmi más nem futott) kékhalálozott és újraindult.
túlmelegedés???(mostanában kicsit többet pörög a hűtőventi)vagy más?
mi volt ez és mennyire gyakori?
U.I.: csak azért parázok ennyire mert azért vettem notebookot mert az asztali gép használhatatlanná vált annyit kékhalálozott össze-vissza, szóval most ha ez is kezdi kikészülök...ezért lenne fontos a válasz.
-
Nagya21
addikt
Boldog új évet minden Lenovó Tulajnak
Kérdésem lenne a lenovó fan-okhoz!
Tegnapelőtt telepítettem egy lenovo n500 4233 38g-s laptopot, és az istenért nemtok rá hangot varázsolni
Minden más rendben felment csak a hang makacsolta meg magát( ja igen meg telepítéskor (xp) át kellet állítani a bios-ban az AHCI módot).
Köszömöm válaszotokat
Üdv Nagya -
-
htmtimcsi
tag
az n200as tényleg elbírja a 4giga ramot? mert a 2és felet igen. csak nem találom hol van-volt erről szó.
-
bencsikt
csendes tag
válasz
Paladin1492 #4141 üzenetére
Nincs mit, egyébként nekem még így is ez vált be a legjobban. Segítsünk egymásnak, ez a fórumok célja
Halkításilag jöhetnek az ötletek
-
-
bencsikt
csendes tag
válasz
Paladin1492 #4126 üzenetére
Sajnos nincs angol verziója egyenlőre, de ha elindítod és van CD/DVD a meghajtóban, akkor a tálcán lévő ikonjára ha bal gombbal kattintasz könnyen kiválaszthatod a listából a lassabb sebességet... Sajnos a számtalan egyéb beállítás így nyelvtudás híján tényleg tabu
-
htmtimcsi
tag
válasz
kbenceee #4135 üzenetére
a B megoldással csak az a baj hogy még hivatalosan nincsen windows 7, csak béta tesztereknek.(tudom torrenten van pár win7,de én nem kockáztatám meg, bár ha 1hónapot bír az op. rendszer akkor mindegy
)
"Win 7, stabilabb mint a Vista" vista is nagyon stabil sőt még a windows xp vel sincs semmi baj, szerintem a stabil stabilabb már nem lehet.
a vista és az xp is ugyanolyan jól kezeli a hardvereket. csak a vista kicsit több ramot kér.
még freebsd,openbsd is felment az n200ra. fedora10 kezel mindent ott nem kel driver semmi ;csak install és használhatod is gépet. -
gxyb
aktív tag
Lenne még egy kérdésem és köszi az előzőre adott választ! Lenovo 3000 N500 NS738HV notiból ugye van vista home basiccel előtelepített verzió is. Ehhez jár- e recovery cd/dvd vagy a winyon van rejtett partíció ahhonnét vissza lehet állítani, valamint egy ilyen visszaállítás alkalmával az egész merevlemez törlődik-e ha cd-ről megy a restore? Ha hdd-n van rejtett partíción akkor hol található és választható-e melyik partícióra állítsa vissza az oprendszert?
Winyo csere esetén a régi gyári merevlemezről át tudom-e másolni (pl. norton ghost) az újra a rejtett partíciót? -
lakisoft
veterán
na itt is vagyok! Egy gondom van csak a Bios-t nem akarja frissíteni ... még kézzel se ment. Utánaolvastam több fórumban is ... és inkább hagyom a bios-t úgy ahogy van. Sokaknek bios frissítés után CPU túlmelegedés lépett fel.
-
kbenceee
csendes tag
-
lakisoft
veterán
Közben sikerült megtalálnom: System Update 3.14 erre gondoltál?
-
gxyb
aktív tag
Üdv!
Azt szeretném tudni, hogy Lenovo 3000 N500 NS738HV oprendszer nélkül vásárolható notihoz adnak-e windows-os driver cd-t? -
htmtimcsi
tag
ezt írd be guglibe és az első találtatot nézd meg: "Lenovo 3000 C200 manual pdf".
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-66339.html
ott van 1 pdf. abban benne van mi jó bele.
bocsi de dög lassu a netem ugyhogy nem tom megnézni,de ugy emlékszem ebben van benne. na megvan: celeron ra keres rá, aztán abban a táblázatban benne vannak a procik kb 30.dik oldal. -
TRitON
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo 3000 C200-as laptopom, körülbelül másfél éves. Egy 1,73GHz-es celeron van benne, Sandra szerint FC uPGA (Socket M) foglalattal. Kérdésem az lenne, tudja-e valaki, hogy ezekbe a notikba maximálisan milyen processzort lehet tenni (ha lehet), mert szeretném fejleszteni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
htmtimcsi
tag
válasz
wgaborw #4122 üzenetére
valami olyasmire gondoltam hogy nem kapcsol be a venti. miután újra indult a gép után már valami resetelődik benne és megint müxik normálisan. ez olyan mintha 70-75fokig felengeded és kiadak a venti akkor képtelen visszakapcsolni, és mindig 90fokot olvas le és aszerint jár el: max fordulat a venti,de ujrainditásig ez a 90fok marad benne. csak az ujrainditás segit neki. elvileg a ventit egy embeded chipset vezérli, lehet hogy az döglöt meg,de az meg egyeltalán nem jó hír hiszen, akkor viheted vissza garanciális probléma miatt,ha még megvan a gari.
-
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok
leno N500 notim mindig dob egy hangos sipolást mikor kihúzom vagy bedugom a tápkábelt.
Ez jól van így? (mikor először bedugtam ill. kihúztam akkor nem adott ki hangot!) de tölt meg minden jól megy)
-
kbenceee
csendes tag
Nah túl vagyok a cserén
Előtte felhívtam a boltot telefonon, elmondtam nekik, hogy mi a bajom, nem szívóztak semmit. Megkérdezték, hogy mikor vettem, miután megtudták, hogy benne vagyok a 3 munkanapban, szóltak, hogy ilyenkor visszaveszik a gépet, ha tényleg hibás (ezt tudtam, de k... ritka az olyan bolt, ahol még ők hívják fel erre a figyelmem).
Bementem, megnézték a gépet, és kapásból felajánlották, hogy csere.
Kb. fél óra alatt elintéztem.
Sőt: az egy dolog, hogy szó nélkül cserélik, de azt is felajánlották, hogy ha csalódtam ebben a típusban, cserélhetem másra is. Végül mégis ugyanilyet kértem, ez most gyönyörűen működik -
wgaborw
tag
válasz
htmtimcsi #4121 üzenetére
De ezt nekem már kb 1 hónapja csinálja, és hát nem nagyon szoktam hibernálni. Nem tudom igazából BIOS-hoz sem kötni, legújabb van fent, lehet, hogy a procinál lévő hőérzékelő adta meg magát valamennyire. De az az érdekes, hogy csak boot-nál fordul elő, szóval ha egyszer beindul rendesen, akkor menet közben már nem produkál ilyesmit. Nem nagyon értem sajna.
De majd ha vissza tudom juttatni gariba, kíváncsi leszek mit mondanak.
-
htmtimcsi
tag
válasz
wgaborw #4108 üzenetére
szerintem proci túlmelegedés, mert ilyenkor csak 1 dolgot tud tenni a proci hogy kilővi a gépet. és azért pörgeti annyira mert marha meleg volt amikor kikapcsolta magát és után rögtön visszakapcsolod akkor meg egyből hüti vissza amenyire kell. bios frissités megoldotta nálam a gondot. bár ha kikapcsolod a gépet az is elég(nem hibernálva,hanem leállítva).
-
kbenceee
csendes tag
-
kbenceee
csendes tag
Hurrá, volt 2 napig egy 3000 N500-om.
Elszaródott rajta a billentyűzet, a tapipad, most meg a boot képernyőn sem jutok tovább
Ráadásul a Lenovo boot felirat tele van fehér pöttyökkel, a fehér háttér meg kékekkel, és itt tekeri a vinyót -
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok!
Van az egyik barátomnak egy Lenovo 3000 N300-as notija, és eléggé melegedik, a múltkor azt írta, hogy 80 fokos volt a proci, pedig csak egy dual-coreos proci van benne. Ha van esetleg valakinek ilyen laptopja hasonló procival az megírhatná, hogy mennyi egy ilyen procinak az átlag hőfoka, illetve mit lehetne tenni a probléma megoldása érdekében. A héten még szétkapom aztán kitisztítjuk, lehet, hogy poros már kissé, de nem hiszem, hogy csak ez lenne a probléma. Ha van bárkinek bármilyen ötlete, azt szivesen veszem
-
Grega404
csendes tag
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!
Segítségeteket kérném N100-as notebook-hoz szeretnék procit venni. Ki is néztem egy Intel Core 2 Duo T7250-et, azonban nem tudom, hogy ez belemegy e a gépbe ugyanis a Lenovo weboldalán csak a t7200-ast írják. Ha valaki meg tudná mondani, hogy kompatibilis e a gépemmel az nagy segítség lenne.
-
footy
addikt
válasz
Antilhu #4101 üzenetére
Szia!
Érdemes Nlite-tal létrehozni egy saját telepítőlemezt.
Először is integrálni kell az SP3-at, valamint célszerű még a .Net 2.0-t is. (Nlite => hotfixek javítócsomagok)
Ahhoz hogy felismerje kell ezt kell letölteni az intel honlapjáról: 32-bit Floppy Configuration Utility
ezt pedig text módú driverként fésülöd be (Nlite => driverek) -
wgaborw
tag
Sziasztok !
Először is kellemes ünnepeket minden fórumtársnak.
Egy kérdéssel fordulok hozzátok: van egy 7 hónapos N200-as notim (0769-E2G), amely egy jó ideje a következő hibát produkálja. Bekapcsolás után, amikor elkezd tölteni az operációs rendszer, mintha akku nélkül kihúznám a betápot, gyakorlatilag hirtelen kikapcsol. Változó, hogy ezt hányszor játsza el, mielőtt el indulna rendesen. Néha 2-3 ilyen hibás indulás után indul csak el rendesen.
Memória illetve HDD már cserélgetve lett, így a problémát valami más okozza. Minap viszont észrevettem, hogy akkor csinálja ezt, amikor bekapcsolás után, boot közben elkezd 100%-on tekerni a ventillátor benne. Ugyanis amikor szinte alig forog (vagy egyáltalán nem, ezt nem tudom), akkor meg elindul. Lehet, hogy valami hűtési probléma? Vagy csak a ventillátor vacakol? Amúgy semmi gond a géppel, ha jól beboot-ol. Nem melegszik a szokottnál jobban, ....
Azért nem tudtam eddig visszavinni gariba, mert nem tudtam mellőzni 1 napra sem. Kérdés, hogy valamelyikőtök nem találkozott-e hasonló problémával, mert lehet hogy nagyon egyszerű a megoldás.
Előre is köszi, üdv, wgaborw.
-
Addor
tag
Ja amúgy belöttem hozzá a tv-ét ... nagggggggggggyon jó a kép....
-
Addor
tag
Vallomással tartozom skacok: nálam most akad 1-2 full hd-és mkv az n500-on .... Ezeddig a 720-as videokat nézegettem és erre sajnos nem derült akkor fény...
Lehet hogy a softkörnyezettel van a baj? -
Addor
tag
Kellemes Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!
-
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kivánok mindenkinek.
-
bencsikt
csendes tag
Hali!
Korábban írtátok, hogy a DVD hangos az N200-ban. Nekem a CDSlow progi vált be legjobban erre amivel olvasáskor korlátozhatod a sebességét. A proci pedig kevésbé melegszik, ha az RMClock-al lentebb veszitek a feszültségét, vagy ha kisebb teljesítmény is elég a szorzót.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek -
Antilhu
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem az AHCI-vel kapcsolatban (tudom lerágott csont,de én most jutottam el odáig hogy átállítsam).
A gépem: 3000 N200 0769-B8G, vagy más néven TY2B8HV. Eddig kb 3/4 évig használtam AHCI nélkül WinXP SP2-vel, de most újra kellett rakonom, gondoltam ezt is beállítom. A tapasztalataim:
- jelenleg a legfrisebb "Intel Matrix Storage Manager Driver for Windows XP - 3000 N200 (Machine type 0769)" driver, azaz a 68ms02ww.exe nem igen működik, kicsomagolja magát, (ez a verzió csak egy exe-t csomagol ki a C:\DRIVERS\WIN\IMSM-be) az exe viszont nem indítható.
- szóval gondoltam, hogy felrakom a #1712 -es hozzászólásban leirtak szerint (minden úgy volt ahogy leírták), így sikerült, de azt tapasztaltam, h lassabb lett a gép. Kérdésem a következő lennen: a #1712 -es hozzászólásban leírtak és driver alkalmas/kompatibilis az én gépemmel?Köszönettel: Antilhu
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Építő/felújító topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mobil flották
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- Macbook Pro 16" M4 Pro 14/20 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (45)
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple MacBook Air 15" (2024) 16/256gb , M3 , 3 év garancia! Makulátlan + MagSafe Tok
- ASUS Chromebook C300S - N3060, 4GB RAM, 32GB eMMC tárhely, 20 ciklusos akku
- Hp elitebook 840 G7-es laptop, I7-es 10gen processzor, 16 gb ram , 256 gb ssd , makulátlan állapot
- Gyári DELL töltő eladó
- Nagyon szép állapotú Érintőkijelzős Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest