Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz Mister_X #43350 üzenetére
Sona az jó ap-s supp, én most morgana-val mentem végig megszólal az adc magyar srác,hogy morgana papír. Holott a papír halt meg a legkevesebbszer.
Akkor nekivágok ennek a versenysorozatnak,remélem kijutok már ebből a bronz átokból.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Mister_X
nagyúr
válasz FoLey-v #43351 üzenetére
Versenysorozatot tapasztalataim szerint vagy AP supporttal, vagy top lanerrel a legesélyesebb, a maradék nagyon függ a csapattól. Sonát is azért vittem midre, mert Blitzcrack volt a supportunk, két supporttal, meg elég esélyes a győzelem
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
FoLey-v
addikt
válasz Mister_X #43352 üzenetére
Bannolásnál mindig blitz-et szoktam kibannolni,többször kérdezzik,hogy miért bannolom. Mondom nekik,hogy megvan az oka. Morgana számomra jó ap-s support,persze ha adc is jó akkor verhetetlen párost is alkothat.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Bowser
aktív tag
DJ Sona az tényleg jól meg van csinálva. Amiket most látni Ritónál a tervezője már tuti nem dolgozik ott
Egy kérdésem lenne!
Zombie Brand az minden Halloween-i eseménykor elérhető? Vagy csak 2012-ben volt az?
Illetve ami még érdekelne:
Mistery Gift nagyobb eséllyel ad Legacy Skint mint amelyik megvehető?-Amikor van ilyen event, hogy magamnak nyithatok 490-es Skin ládát, akkor nem kell 10 olyan skinnel rendelkezzek ami még nincs meg? .
Illetve az a láda ami ajándékba küldhető és minimum 975-ös Skint tartalmaz abban lehet Legacy Skin?Köszi a válaszokat!
Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.
-
-
FoLey-v
addikt
válasz Mister_X #43357 üzenetére
Szerintem még idesorolhatjuk a Jhin-t is az is jó adc persze ha ért is hozzá az illető.
Rangsorolt meccseken tristana,vayne,jhin és jinx adc társaim voltak. Valamelyik nem volt annyira agresszív mint én morganával.• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
hugi0
őstag
Sracok tegnap nagyot tevedtem.
A het merkozese FOX vs DIG !!!!!!!!!!!!!!
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Kanczy
Topikgazda
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
HoaryFox
őstag
-
kenwood
veterán
Van valakinek egy jo cikke,vagy videoja arrol,hogy mi ertelme van jungle monster gyilkolas kozben mozogni a melee karakterrel ?
sokszor latom a videoban,hogy azonos statokkal/championnal fele annyi hpt veszit valaki,mint en egy camp eltakaritasa alatt.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
hugi0
őstag
FOX vs DIG
". . .a legdurvabb finish . . ." (Kancy)35. percig 2 kill volt a merkozesen
FOX nak az 51. percen szuletett az elso killje.[ Szerkesztve ]
-
Bowser
aktív tag
válasz tepenzed #43372 üzenetére
Szóval.
Jelenleg megvan Irelia, Janna, Brand, Master Yi, Twisted Fate és Gnar.
Skinek amik megvannak:
Irelia: Jégpenge Irelia kivételével mind(a Lopakodó ami Legacy az is megvan)
Brand: Jégszívű és Zombie Brand kivételével mind( Megvan a Vandál Brand is ami Legacy)
Master Yi: Az összes skin megvan rá kivéve az Orgyilkos de az 390 rp szóval az nemjátszik.
Twisted Fate: Megvan a párbajhős Twisted Fate és a Nagyszerű Twisted Fate.
Janna: Megvan az összes Skin Rá kivéve a Victorius Janna(Legacy közül megvan a Ciklon Janna + a Fnatic Janna is)Amik jöhetnek Skin ládából: Zsebmetszó Twisted Fate, Úriember Gnar, Dinó Gnar, Piros Lap Twisted Fate, Jégpenge Irelia, Muskétás Twisted Fate, Jégszívű Brand, Tango Twisted Fate, Kőr Bubi Twisted Fate,
Legacy ami még jöhet ládából: Zombie Brand, Underworld Twisted Fate, Victorius Janna.
Ha Valamelyik kijönne a 3 legacy közül már elégedett lennék. A 6 ládáért akármit ad ígyis úgyis adom
Ui.: Nem kereskedek, Ajándékba adom annak aki vett nekem 6 skin ládát csak még keresem ki volt az
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
Még annyit szeretnék megkérdezni,hogy ha pl. soloban nem volt Silver rangom csak teamban az is számított,hogy jó csapatot kaptam?
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Bowser
aktív tag
Mégse kell elsőre kijött most xD
Alá Zombie Brand
Ritkán csinálok ilyet de 5000 Ft-os SMS xD két SKin lett Zombie Brand és Havas Nap Gnar.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Bowser #43376 üzenetére
Látom megoldódott, de a jövőre való tekintettel: "A nem kereskedem, csak ajándékba adom" dolgot felejtsük el , nem véletlenül nem lehet ilyesmit csinálni az oldalon
Semmi gond
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
CraBByzzz
aktív tag
Halljátok mi is nyitottunk haverommal mystery giftet. Én kaptam egy diótörő shacot és egy Jurassic chogathot (pont ez kellet) haverom meg project master yit és gyilkos krampusz katarinát :'DD'DDD
Ja és nekem nem vonta le az rp-t az első gift után (lehet mert egyszerre küldtük) xd Szóval 2őt küldtem 2ezerből
Master yi 1820rp, katarina legacy, shaco legacy, cho gath meg a kedven 975ös szkinem közé tartozik :'D[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz micafighter #43384 üzenetére
A mostani szezonra,mert tegnap solo ranked meccseken furcsáltam,hogy legtöbb silveres csapatot kaptam mellé és mivel nekem ebben a szezonban soloban bronz voltam,egyik teamban meg silver rangú.
-
micafighter
nagyúr
válasz FoLey-v #43386 üzenetére
Az hogy solo-ban milyen játékosokat kapsz független a team ranked eredményeidtől. MMR alapján válogatja a játékosokat, most silver 1-be vagyok jelenleg, tegnap egyik meccsen bronzosokat kaptam, másik meccsen meg goldosokat, valoszinüleg a bronzosoknak jó volt az MMR-je (a saját ligájukhoz képest), a goldosoknak meg rossz. Tavaly is silveről kezdtem a ranked szezont, akkor nagyon jó MMR-em lett mert sokat nyertünk a barátommal zsinórban, op.gg szerint platinás mmr-em volt és platinákkal is tett össze a játék (pedig még silverbe voltam). Szóval MMR szerint állitja össze a csapatokat a LoL, a solo és a team ranked MMR-ed pedig két egymástól független, külön szám.
Ha premade játszol akkor megint máshogy számitja kicsit az MMR-t, a solo ranked MMR-edhez képest nagyom MMR-ü lesz a másik csapat.
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz micafighter #43387 üzenetére
Akkor ha mmr alapján kapom meg akkor miért nem olyanokat kapok akik tudnak is értelmesen is játszani? Érdekes,hogy amikor elsőnek neki futottam 1150 mmr-mel akkor nem sikerült,tegnap újra neki próbálkoztam 0 LP-vel és 1150 mr-el,persze morgana support szerepben és egyből sikerült legalább silverbe feltornáznom magam és most vagyok 1300 mr-es. Bár most normálon kaptam olyan csapattársakat akik fogalmuk sem volt a játékról és a hősőkről. Jhin ultija szőrnyű volt nézni. Sajnos ilyen napokat is kifoghatok,de nem adom fel és hátha feljebb is juthatok.
-
hugi0
őstag
xPeke kassadin-jan is lattunk mar randuimot, nyertek is.
Most GBM mutatta meg, milyen a tanky ZED."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok,
milyen program legalis jelenleg amivel felvehetem az adott meccsem?
Udv.: f3lx
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
{mash}
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki miért ad 1 játék nélküli győzelmet ranked promoban? Így gyakorlatilag 2ből 1et kell nyerni és feljebb jutok.
-
micafighter
nagyúr
válasz {mash} #43391 üzenetére
Az új dynamic qeue ranked rendszerrel érkezett újítás a promók könnyitésére. Gold 1ig ha már voltál egy promoban akkor azt a promot legközelebb egy winnel kezded.
Kellett már valami mert ha az ember új szintre lép, és kifog egy rossz szériát, nyersz egyet, vesztel egyet, vissza esel 0 pontra, kikapsz, visszaesel előző ligában x pontra, az esetek többségében minimum 2 win kell zsinórban hogy visszajuss promoba amit meg kell nyerni hogy tovább juss vissza 0 pontra, ahonnan kezdted.
-
hugi0
őstag
válasz micafighter #43392 üzenetére
Szerencsetlen rito "rugkapal" a jatekosokert. - a vegso kuzdelem, hogy ne menjenek el akik meg jatszanak.
Fele annyi XP kell a lvl 30-hoz, ez megtobb olyan jatekost fog szulni rankeden, akik runa nelkul jatszanak.
- hamar eljutnak majd a pokolba (ELOHELL) ezzel masokat bosszantva, majd ezen jatekosok 90-95% be is fejezi a lol-os palyafutasat.
Rengeteg alsokategorias jatekos uj accot fog huzni, mert ugy gondolja az uj rendszerben eloreb jutt, nem fog - mert a gondolkadasmodja nem valtozik meg (az eselyei is kisebbek lesznek mert nem lesz eleg IP a normalis runakhoz).
A sikerelmeny hianya miatt, valoszinuleg ezen jatekosok 50% is tavozik.Az atgondoltsag hianyat erzem ezekben a megoldasokban.
-
Plasticbomb
addikt
Nem jo iranybol nezed. Illetve a szerinted jo iranybol, de a riotot nem az erdekli, hogy a jatekosok "jo minoseguek" legyenek, hanem a penz, amit majd beleontenek a rito feliratu godorbe, hogy pl ip novelot vegyenek, meg hosoket, mert az ip kell a runakra.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
-FLY->
őstag
Úgy néz ki, hogy engem ez az ARAM jobban idegesít, mint amennyire érdekelnek a champek, akikhez még nem volt szerencsém. Zsinórban 5 retek, veszik a 90%-ban ap enemy ellen a armor-os cuccokat, mert ugye az van az ajánlottak között.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest