Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Egy ház új téglaruhája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz kenwood #43099 üzenetére
Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok a béna, egy vagy két alkalommal bele is futottam, hiába raktam át egyes slotra, hogy könnyebben elérjem, de nem történt semmi. Persze az se semmi, amikor E helyett sikerül R-t nyomni a tf előtt és a csatán kívül találom magam
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
micafighter
nagyúr
válasz kenwood #43099 üzenetére
Egyáltalán nem biztos hogy ez volt nálad, de azért leirom, mert lehet mégis ez volt. A LoL valamiért úgy van megirva, hogy csak a 0,1 másodpercnél hosszabb billentyüleütéseket érzékeli. Vagyis ha gyorsak az ujjaid, és 0,09 vagy rövidebb ideig nyomsz le egy gombot, akkor azt nem mindig veszi be a játék.
-
félisten
válasz micafighter #43102 üzenetére
Ó, ez azért sokmindent megmagyaráz...
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Evil Snowman
őstag
Uraim ez mi? Tegnap 2 meccsen volt ellenem egy Brand, mindkét alkalommal elkent minket kegyetlenül. Mondom megveszem már, mert miért ne, erre első meccsen ezt alkottam vele:
Az enemy tank Shyvana és Nautilus úgy olvadt el, mint egy fagyi egy melegebb nyári napin egy mezei W,Q,E kombótól.
Mikor lett ez ilyen erős?
-
tepenzed
őstag
válasz Evil Snowman #43104 üzenetére
eddig is nagyon erős volt, főleg az aoe sebzése miatt brutálisan megfordíthatja a teamfightokat.
Viszont! Nagyon egyszerű kiszedni, nincs escapje, hamar elhullik. Szerencséd volt,normál game, nem igazán foglalkoztak veled
-
kenwood
veterán
kevesen tudjak,hol kell allni,hogy tudj farmolni,de legyen eselyed a korbol kierni.
ha begyujtesz vele 8-10 wint,felemgy az mmr-ed,utana mar csak olyan embereket fogsz kapni.
Normalisan helyezkedo laner,csapat ellen is hasznalhato,de ott mar egy joval gyengebb a top tier mideseknel.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Evil Snowman
őstag
válasz tepenzed #43105 üzenetére
Azt nem mondanám, hogy nem foglalkoztak velem, de a TF-ekben egyszerűen nem fértek hozzám a W-nek meg viszonylag jó range-van, hogy azzal piszkálgassam az enemy-t.
@ kenwood: egyelőre még besoroló meccseket játszom, de valszeg bronzba fog dobni, ott gondolom bőven jó lehet majd.
-
Dolby
senior tag
válasz Evil Snowman #43107 üzenetére
Azért azt se felejtsd el, hogy az összes csapattársad is el volt feedelve, vélhetően ennek is köszönhető hogy nem tudott megállítani titeket az ellenfél. Nagy kérdés, hogy mit tudsz majd kezdeni vele, ha kicsit rosszabbul jön ki a csapatod többi tagja a kezdeti fázisból (esetleg te sem jutsz előnyhoz a lane-en), és hátrányból kell játszanod vele.
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Hamuuuu
tag
Csodálod,hogy elolvadtak?! szinte semmi Magic resijük nem volt....biztos sokszor megnézték,hogy milyen sebzést kapnak be.
Ahogy nézem meccsrészleteket, kellett is a Brandcarry (jax fail top)
Ha kell egy kis help champekhez. http://champion.gg/[ Szerkesztve ]
"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
Evil Snowman
őstag
Első 10 perben 5 kill volt, mind az enyém. Botunk az elején feedelt aztán hagytunk pár killt CAit-nek utána már megcombosodott a kicsike. Jax az elején azt hitte, hogy kemény a ...-a aztán a 3. halála után beírta, hogy el is felejtett, hogy early-ben milyen gyenge, de ettől függetlenül ott folytatta a dolgokat, ahol abbahagyta.
Azt sajnos én is észrevettem magamon, hogy nem mindig nézem a halálom során, hogy ki verte rám a legnagyobbat. :/
[ Szerkesztve ]
-
Dolby
senior tag
válasz Evil Snowman #43110 üzenetére
Akkor viszont ne csodálkozz, kevés midlaner hős van, aki 10. percben 5-0-val nem szedi szét a csapatot :-)
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Mister_X
nagyúr
válasz micafighter #43113 üzenetére
De nincs nála CC emléleim szerint, csak a HP-t égeti le (szó szerint) és zónáz - azt meg azért tudják más supportok is.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
CraBByzzz
aktív tag
Azért Braum és Alistar se rossz (morgana/blitz/thresh mellet)
-
RangerFox
veterán
A jó az eléggé szubjektív. A support jósága a hasznosságán alapszik, abban pedig Janna, Thresh, Bard, Ali stb köröket ver rá szerintem.
-
kenwood
veterán
válasz Ryder1 #43119 üzenetére
nem ertem, hogy miert.
papiron kb. a legerosebb champ az egesz jatekban.
heal,lassitas/gyorsitas,dmg redu,aoe stun.
ennyi utility senkinek nincs.
persze azt vagom,hogy valojaban nem top tier supp,de nem ertem,miert.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
micafighter
nagyúr
válasz RangerFox #43116 üzenetére
Pontositok Jo alatt azt értettem, hogy soloQban ezekkel tudod a leginkább befolyásolni a játék kimenetelét. Lehetsz hook god threshel ha a csapatod nem teszi a dolgát, egyedül nem tudsz alkotni, playmake hős amihez csapat is kell. SoloQban meg ez ugye random faktor. Ugyanakkor a brand meg zyra akkora sebzést osztanak ki support ként is hogy ha jo vagy lecarryzed a meccset. Ez az én személyes meglátásom jungle main ként, de vannak itt support mainek akik majd megerösitenek/megcáfolnak.
-
Ryder1
senior tag
válasz micafighter #43123 üzenetére
pm
-
FoLey-v
addikt
válasz Ryder1 #43121 üzenetére
Majd hétvégén csapathatjuk,sajnos engem Bronze 1-be dobott be 5-5-el,kiszeretnék jutni már a bronzeból,mert olyan csapattársakat kapok mindig,hogy sírva tudnék fakadni.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
Mister_X
nagyúr
válasz Ryder1 #43121 üzenetére
Késő esténként szoktam tolni, minden lane-re van champem (amiben jó vagyok: Azir, Karthus, Mundo, Talon, Sona, Karma, Kayle Garen, Jarvan, most gyakorlom Thresht, Bardot és Ekko-t), ADC szerepét nem vállalom szívesebben. Holnap este korábvan leszek.
Store mikor frissül? Még van 1200RP-m és várom Rek'Sai-t.
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül hogy mi okozza azt, hogy a karakterem beakad és nem hajlandó megmozdulni?
Ranked közben nem valami egészséges..Press "F" to pay respects.
-
Mottie
őstag
válasz Mister_X #43131 üzenetére
Jövök, már LVL 14-nél járok És meglepő, de egész jó színvonal van itt smurf queue-ben -Azért vicces amikor az egyértelműen smurf lane opponentem beírja, hogy milyen izé, hogy smurf vagyok és biztos Plat I a mainem..., amikor visszaírom hogy vajon ő nem-e ugyanúgy smurf, akkor meg csak a csend..
[ Szerkesztve ]
Be Victorious!
-
kenwood
veterán
válasz Mottie #43134 üzenetére
Nem hulye a riot.hiaba a friss account.
ha valakinek 80%-os winrateje van,vagy 4x annyit farmol,mint a kezdok,akkor lvl 10-en is siman kap egy smurf flaget,es probalja elosztani az ilyen embereket a rendszer,hogy a valos team mmr minel kozelebb legyen egymashoz.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
TBT
addikt
Dat Löblank:
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Hamuuuu
tag
válasz tepenzed #43138 üzenetére
Nekem tegnap volt az egyik meccsemen egy olyan master yi junglerrel, aki kijelentette, hogy goldot kell fizetnünk neki a gankekért ...Először azt hittem hülyéskedik,de amikor gankelt (akár bot-top-mid) odajött és elvitt 1 vagy 2 wave-t előlünk ....Szóval meg se lepődöm.Silver alatt,sőt még néha silverben is van olyan,akinek fogalma nincs semmiről
[ Szerkesztve ]
"A fizika elsőszámú törvénye : a testek igyekeznek megőrizni nyugalmi állapotukat."
-
Yodamest
veterán
Hogy lehet ilyen jó arányod? Nem kételkedem, hogy lehetséges, csak fura kicsit, mivel eleve van a játékban egy random faktor, hogy milyen csapatot kapsz. 31 meccsből hihetetlen, hogy csak 1X legyen az, hogy 2-3-4 noobot kapsz magad mellé.
Nálam nagyon sok meccs van, ami nyerhetetlen, mert a Jax-ünk pl. 1-20-3-ban van a 15. percben, a Katarinájuk meg fordítottja..... vagy csak ennyire állat vagy, hogy 1v5-öt is letudod hozni ha kell?[ Szerkesztve ]
-
CraBByzzz
aktív tag
-
kenwood
veterán
summoner nevet elkerhetem ?
privatban is jo.kivancsi vagyok,milyen karakterekkel,builddel jott ossze.
Nekem 7-8 win utan megjelentek a 70-90 farm/10 min emberek,ami plat alatt nem jellemzo,foleg a 90.
mivel nem mindig az en csapatomba kerultek,igy rengeteg meccs mar a 8. percben teljesen eselytelen volt.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Apple Watch SE2 Cellular 44mm Silver garanciális
- Gtx 1650 4gb gddr6 dual oc low profile ( nem kell neki tápegység ) csere hasonló erejű kártyára
- Számítógépeinket 79 999 forinttól megrendelheti webáruházunkban!
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Gps+Cellular ( eSim ) karcmentes, garanciális
- Árnyékolt HI-FI tápelosztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest