Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz micafighter #42249 üzenetére
Elég sok feltételnek kell teljesülnie, hogy működjön a blue build és ráadásul nagyon lassu is...
Távol áll attól hogy az egyik legjobb legyen. Nyilvan nem rossz de én soloqra utálom, ha valaki ezt pickeli nem várhatod tole hogy jol játszon. ( minimum 3 item amikor hasznossá válik és felkell stackelni is)LCS-ben sem láttam eddig sokszor működni pedig majdnem minden s6os mecset láttam.
[ Szerkesztve ]
-
FoLey-v
addikt
válasz sutyesz96 #42235 üzenetére
És én mit szóljak? Nasus topon volt és annyira cry gyerek volt hogy ha enemy levadászták akkor írta,hogy report my team idiots,holott ő ment rambozni és leöletni magát. Ezt 2-3x eljátszotta és írta,hogy i left és kilépet és még így is nyerhető meccs lett volna ha visszafogta volna magát..
A másik meccsen zed és renekton volt,szépen vezettük a meccset win szag volt. Erre zed kilépet,mert unta,hogy rá fókuszálták àllandóan. 5v4-ben is lehoztuk volna,de renekton meghalt és ő is kilépett és nekem jól is ment Shacoval a junglerkedés és ezek elbaszták.
3. esett luluval voltam és igen free champ lucian volt és ha egyszer meghalt erre írta,hogy report lulu,mert egy balfasz lucian nem tudott játszani,sokszor megmentettem a seggét 4v2-ben is és ha sikerült leölniük persze lulu a hibás! És ez csak a normal meccseim voltak mi lenne rankeden??? És lesz is még neaggódjatok![ Szerkesztve ]
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
sutyesz96
őstag
válasz FoLey-v #42252 üzenetére
Ilyen meccseken a legjobb megoldás először is az, hogy mute-olod őket, majd a meccs hátralévő részében próbálod a legjobb formád hozni, és arra koncentrálni, hogy te mit rontasz, hol tudsz esetleg csiszolni tudásodon, buildeden stb..
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Zolly444
aktív tag
4l 6w gold2->silver3.
Rosszabbra számítottam. -
-=Vacsek=-
senior tag
875 ap zac not bad
-
hugi0
őstag
válasz -=Vacsek=- #42260 üzenetére
Az meg egy apc-n is jol mutat.
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
whitezo88
nagyúr
Poppy kérdés: csak én érzem úgy hogy hiába kedvelt és erősnek tartott hős, így rúnák és csak pár pontnyi masteryvel annyira nem op? ahogy tudom inkább jungle-re használják, az meg még nekem nem játszik a fentiek miatt. Amúgy TF-ben nagyon jó a stun és az ult miatt is, de sima lanen harcolgatva lassúcska a játék első harmadában-felében főleg.
In-Depth guideot is találtam rá, vannak benne hasznos dolgok de az inkább itemizációra, combokra, rotára volt jó. (ill részletes rúna és mast. magyarázat, de fenti okokból azzal nem foglalkoztam)
Illetve: honnan tudom hogy melyik hős hova való, be kell magoljam? Eddig az jött le hogy topon warri és dps, miden mage, alul meg adc és supp szokott lenni általában.
ui: ma megvolt az első toxic csapattárs is Xin Zhao személyében. Vele voltam egy lanen, alig vettem hasznát. Persze mindenki noob volt csak ő nem a 0kill/8halál statjával. Végére szerzett olyan 2-t, de még nekem is jóval több killem és assistom lett nála. Végig caps lockkal ment az anyázás, még a mainen Plat1 haverom is kapta hogy mekkora szar
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz whitezo88 #42263 üzenetére
Hát azt meg meg nem mondom, hogy low lvl-en mi mennyire jó. Westen van egy kis accom amit azért nem húzok mert egyszerűen megőrülök, hogy nincs rúnám.
Viszont ahogy tapasztaltam Poppy nem gyenge. Ha a Q képessége JÓL talál, és a passzívval is az ellent vered és nem farmolsz akkor elég idegesítő kis teremtmény. Főleg ha még talál a stun..... Lehet lassú vele az early,de mid-late game-re elég brutál egy tank tud lenni. Az meg hogy hova való az is jó kérdés. Szerintem Topra nagyszerű, jungle-ba nem szeretem látni, és hát lcs-n suppoltak is vele.
A toxic playereket meg hát le kell szarni. Vagy lenémítod vagy röhögsz rajta. Hidd el jobb mint bosszankodni mert az kihat a te teljesítményedre is.
Szerintem nem kell megtanulni, mert a fejedbe magától a dolog. Vagyis nálam így volt.
Az viszont, hogy miden mage van az nem teljesen igaz. Igaz a legtöbb mides mage, de ott van yasuo, zed, talon.... Ha őket pickelik akkor a top is változik, mivel ilyenkor oda kell mage-t vinni, tank helyett. Vagyis inkább ajánlott. Nagy összevisszaság is lehet, mivel vannak olyan midesek akik jó suppnak pár ember szerint.
Meg ahogy mondtam ott van Poppy: top-jungle-supp.
Szóval ha akarod megtanulhatod, mert szerintem nem venne sok idő igénybe, de lehet, hogy ahogy egyre többet játszol magától a fejedbe megy.
Vagy katt rá egy champ-re, és ahol van az a csík, hogy sebzés,élet, ap, nehézségi szint ott is kiírja és nagyjából belőhető, hogy hova való.bocs ha helyesírási hiba van este van és telóról írtam megint
-
Beni97
őstag
OP
-
micafighter
nagyúr
válasz whitezo88 #42263 üzenetére
Nem kell bemagolni hogy melyik hős hova való. Sok sok pvp meccs és rá fogsz érezni melyik höst hova szokták vinni. Jelenleg a legoptimálisabb felállás a solo top, solo mid, duo bot és egy jungle. Profi meccseken sokat taktikáznak a laneswappal, van amikor a bot lane topra megy stb, ez ne zavarjon össze mert soloQban ilyen nagyon ritka. Visszatérve mindegyik szerepnek vannak sajátosságai amiben egyes hősök jobbak másoknál, például midre sokszor visznek mobil assassin höst mert midről tudsz a legjobban roamolni killekért. Ugyanakkor az új patchek nagy hatással vannak arra hogy melyik hős hol játszható. Pl a régi AP jungle cucc nagyon gyenge volt fiddlesticknek, az új viszont egész jó, szóval egy item változás miatt változtak a jungleban erős hősök. Ezért érdemes a patch notesokat mindig áttanulmányozni. RIOT mindig kiteszi a honlapjára mik a változások az új patchekben.
Tldr: sok pvp és ráérzel melyik hős hol jó, plusz érdemes minden új patch notesot áttanulmányozni.
-
Zivos
tag
Egyik haverom mániája az ölés, mint írtam én inkább a PVE részre megyek rá, természetesen ő találta az op.gg oldalt. Kezdő szinten mennyi a még elfogadható KDA? A 0.5 az pl. jó ? 6% részvétel mellett . Nekem most 2.1, 34% ölési részvétel mellett, ezt eléggé keveslem. Neki 6.2 és 49%. Persze ez nem sokat jelent, mert emberek ellen nem sokat tud csinálni, még ha kap baby sittert akkor sem. Nekem főleg a legelején és a legvégén vannak indokolatlan halálaim, mert túl bátor vagyok, de ez rengeteget javult már a kezdetekhez képest. Igazából a 34% -ot keveslem, ezt gondolom jó lenne 50% -ra felvinni.
Nem tudom ki ajánlotta Xin Zhaot dzsungelbe, annyira nem győzött meg (most ingyenes). Jó az a gyógyítás, de gankbe nem nagyon tudtam beszállni, 0/2/3 -ban végeztem. Azért egy meccsből nem vonok le következtetéseket és az is igaz nagyon a dzsungel clearre figyeltem, ami később automatikus lesz.
-
Jim-Y
veterán
Xin-nek az early-je es late game-e nagyon jó. Az egyik legjobb early ganker, mert lvl3-on van gap-closered meg knockupod ami szinte netto kill barhova is mesz. Xin-nel ugy kell jatszani, hogy vagy csinálsz egy fél cleart és mész gankelni, vagy csinálsz egy teljes cleart és mész gankelni. Tök mindegy igazából mert nagyon könnyű vele begyűjteni a játék elején pár killt. Mid-gameben kell vigyázni mert itt még nem vagy tankos, és már nincs meg a kezdeti előnyöd, de ezzel is csak úgy kell vigyázni, hogy 1v2-t vagy 1v3-at nem vállalsz be, 1v1 mehet főleg squishy-k ellen. Játék végére tankosodsz ilyenkor már akkor mehet az engage is
-
micafighter
nagyúr
,,...de gankbe nem nagyon tudtam beszállni..."
Long range gap close ami lassit is, knockup is van szoval dupla CC és korrekt burst sebzés, ennél nem sok jobb early ganker van, szóval nem a hőssel volt a gond. Ha gondolod irj privátot, felvesszük egymást és játszunk egyet.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Az emberek 99 szazaleka az elso 3 szintet,meg esetleg a napi wint tolja le botok ellen.
Mivel senkinek nincs alaposabb tapasztalata a botgamekben,igy nem hiszem,hogy tul sok hasznos infot kapsz tolunk.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #42271 üzenetére
Esküszöm amiken ez a csapat átmegy már megérdemel egy hatalmas elismerést.
[ Szerkesztve ]
-
yabba
aktív tag
válasz micafighter #42271 üzenetére
Én is ezt csináltam (30. szintig bot game), de senkinek nem ajánlom. Utána újra meg kell tanulnod, de most már emberek ellen játszani, de úgy, hogy ők ezt már 5. szint óta csinálják. Én csak a napi first win és IP farm miatt csináltam így, de ha lenne újabb account-om, akkor ott onnantól kezdve PVP, amint a kliens engedélyezi.
[ Szerkesztve ]
-
zeli
aktív tag
Ezzel nagyon egyetértek, ismerősék is egy idő után csak botgame-eztek, és az a baj, hogy úgy a fejlődésed megakad, aztán pvpben meg majd nem tudsz semmit kezdeni, és úgy el is megy a kedved a játéktól, amint lehet érdemes elkezdeni pvpzni.
Everybody repeat after me... We are all individuals.
-
Beni97
őstag
Lb-vel megyek miden egy veigar ellen. Ez a veigar 17/2/9-be végezte, én pedig 6/5/3. Én tudtam, hogy lvl 6 után már nehéz dolgom lesz ezért zhonyával kezdtem. Be is írtam chatbe, hogy kell help amit nem kaptam természetesen, pedig trynda jungle volt nálunk ami talán még jó is lett volna. És én voltam a hibás mert el lett feedelve a veigar, és erre onnan jöttek rá, hogy abba a kis mezőbe aki elkapott az meghalt. Persze senki nem tudja, hogy milyen a veigar ulti, meg ha nem is szed killeket, elég ha a Q-val farmol, mindenki csak azt látja, hogy sok a killje. És kit kell reportolni? Engem. És csak azért mert én játszottam ellene a lanen.(adtam neki 3 killt, de az ellen nem tudtam mit tenni)
Pedig veigar első killje boton volt + 1 assist. És mikor én lementem botra, ahol beszedtem egy killt, addig az én kis tryndám midet akarta defelni(talán) de őt is megölte a veigar. Innentől meg én annyi voltam neki, hogy bejött a turretem alá egy Q és egy ulti és meg is haltam. Olyan gyorsan csinálta, hogy még zhonyázni se tudtam. És nem hiszem el, hogy azért kell engem reportolni, mert a bot nem wardol pedig volt nekik 4 wardjuk, majd megöli a tryndát, engem meg könnyen diveol. Most ez ellen mit tegyek? Pingeltem egyfolytában pedig, ha nem láttam.
Teszem, hozzá a braum-nak volt a legnagyobb a szája, pedig se supp item, se sightstone.
Mire nekem éppen hogy csak lett 300 ap, veigarnak már 800+ volt.
Ha indokolatlanul flamelnek akkor csak röhögök, viszont a logikán néha sírnom kell.
[link] -
yabba
aktív tag
válasz Beni97 #42275 üzenetére
Veigar ellen nem jobb a Banshee a spell shield miatt, mint a Zhonya? Amúgy látom, hogy volt Abyssal, ami ad MR-t...
Az ilyen csapattársakra meg mute, azt úgyis tudod/érzed, hogy miben/mikor hibázol. Az meg hogy mondogatják, hogy riportoljanak téged, szerintem nem sokat számít. Főleg nem feed miatt. -
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #42275 üzenetére
Egyből segítséget hívtál. Továbbra is csak azt tudom mondani hogy magadban keresd a megoldást, ne a társaidban.
Minden hősnek van gyengéje meg erőssége. Ha ismered a hőst akkor tudsz ellene stratégiát csinálni. Néhány barátom pickel úgy hogy neten rákeres xy-t melyik hős countereli. Nem hős countereket kéne nézni neten hanem stratégiát mert az sokkal fontosabb. Veigar erőssége hogy ha felstackeli a Qval az APját akkor könnyen oneshotolni tud embereket, nem is kell sok offenzív cuccot vennie. A gyengéje az early gameje mert idő amíg felstackeli az APját és amíg nincs APje addig semmit nem sebez, illetve hogy nagyon papir, egyetlen CC védi aminek nagy a CDje és bizonyos képességekkel nagyon könnyen ki lehet kerülni, egy csomó hős ki tud ugrani a köréből, továbbá az ultija az enemy APja alapján is sebez így AD hősök előnybe vannak ellene. Ez alapján vagy egy long range hőst pickelnék ellene, vagy AD-t, vagy olyat ami ki tud ugrani a veigar körből, vagy ezek kombinációját. Lanen pedig úgy tudod elverni ha folyton tradeket forceolsz vele már lvl1töl, mert így vagy visszatradel és nem tudja a Qját stackelni, vagy nem tradel vissza és stackeli a Qt de akkor meg haza kell mennie majd sokszor mert hazaküldöd. Utolsó meccsemen enemy Veigar semmit nem ért mert a fentebb leírt stratégiával nem hagytam stackelni. Egy nagy CDs CCje volt azt leszámítva 5v4 volt a meccs annyit ért.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #42278 üzenetére
Azt tudtam róla, hogy érdemesebb ad-t pickelni ellene. Zed és yasuo van meg jelenleg akikkel nem megy a játék mostanában. Tavaly ha hoztam tök jól ment, most csak feed, így nem kockáztatom. Én nem neten kerestem rá, hanem magamtól hozam lb-t. És igen próbáltam tradeket nyomni, de nekem hamarabb ment le a manám mint neki, és hp-ja is maradt, blue-t meg nem kaptam, hiába mentem érte. Ap-val meg még nem megy olyan jól a farm, hogy tökéletesen ki tudjam használni a doran's gyűrű passzívját.Bár most valahogy jobban megy velük. A taktika készítése sem az erősségem. Én szinte minden nap nézek streamet, próbálok tanulni, de élesbe már nem igen tudom kihasználni. Még rúnapaget se tudok csinálni magamtól mert nem tudom milyen lenne érdemes saját magamnak.
Pedig szívesen vittem volna zedet, mert tök szeretem, de mint írtam nem megy vele valamiért. Gyengének érzem a kezeimben.
[ Szerkesztve ]
-
Beni97
őstag
Ugye már olvastátok tőlem hogy nem tudom milyen runapage-t akarok.
Most kitaláltam egy olyat ami talán jó, de ezt csak zed miatt csinálnám. És ez a baj, hogy csak 1 champ miatt szerintem semmi értelme csinálni, főleg, hogy nem is biztos, hogy tudok vele játszani mivel itt low elon 10-ből kb 7-szer bannolják. Előre is bocsi hogy magyarul irom, még nem értem a rúna dumákat.
Szóval.
A díszeket telepakolom -0,09% cd csökkentős-el ami szintenként jön
A pecsétet +1,33 hp/lvl
A jelet azt a 1,28-as páncéltöréssel.
Esszenciának vagy ugyanez vagy AD runa lenne.
Ez még melyik champre lehet jó? Gondolom még riven.
Mert ez lenne az elsődleges amire gyűjtenék. -
micafighter
nagyúr
válasz Beni97 #42283 üzenetére
Zednek pirosba és nagyba AD, sárgába és kékbe ahogy előttem írták ellenféltől függően: AP ellen sárgába flat HP kékbe magic resist, AD ellen sárgába armor, kékbe amit jónak látsz (flat cdr, skálázódó cdr, AS vagy Armor, esetleg skálázódó MR). Ha van elég runalapod érdemes csinálni egy ..vs AD és egy ..vs AP lapot.
-
-
CraBByzzz
aktív tag
Sziasztok! Mivel ingyenes mordekaiser, kipróbáltam és b@szott jó! Valaki tudna mondani rá runát???
-
Kanczy
Topikgazda
Látom nagyon pörögnek mostanában a rúnák, betettem az összefoglalóba a Probuilds-et (profik rúna, mastery beállításai és tárgyhasználata), és a Twitch linket
Ha van még valami igény, szóljatok, és szerkesztem!
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Beni97
őstag
válasz micafighter #42284 üzenetére
Még egy szabad rúna lapom van. Eddig ugye 2 alap volt és az akción vettem egyet(szóval kettőt.)
Itt van a jelenlegi 3. Tanácsot is fogadok ha valami nem jó.És köszi az eddigi tanácsokat.
-
Kanczy
Topikgazda
1-3 vagyok eddig a placementekben, pedig 4/4 nyertük a lanet, és általában legalább hárman jól álltunk a csapatból
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
kenwood
veterán
Q's burst damage is down, but the damage buff is higher. Bola Strike now has a cast time even if Rengar is casting it mid-air. R's Exclamation Point of Death now gives a longer range warning. You'll probably still die.
Imadom az ilyet.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
TBT
addikt
Champion and Skin Sale 1/29 - 2/1
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
whitezo88
nagyúr
Néztem ma qtpiet 1 órát, ezalatt csak sorban állt, remek ez az új queue főleg ott high ELO-ban
húsz perc után bedobta hogy van csapat, valaki nem fogadta el aztán folytatás.
-
HoaryFox
őstag
válasz whitezo88 #42295 üzenetére
Én ma kipróbáltam ezt az új champ selectet Normal Draft módban, nekem egyértelműen tetszik, bár több idő, amire behív meg amire ténylegesen elindul a játék, de sokkal jobb hangulatban telnek a meccsek, nincs az hogy "I MID I SAY FIRST N00B", ráadásul a saját role-jaidban játszhatsz (én pl. csak ADC és mid role-ban tudok játszani)
Szóval nekem bejövős. Bár egy olyat még el tudnék képzelni, hogy lenne egy "Kick" opció még a champ select alatt, hogy aki pofázik, rage-el, toxic, azt ki lehessen dobni és jönne helyette valaki más. Rankednál mondjuk azért ne vonjon RP-t.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
martin.p
tag
Sziasztok!
Én is sokat taktikázom mostanság a rúnákkal, rá is jöttem pár hihetetlenül jól működő rúnára (pl. Rengar CDR armorpennel és armorral, nagyon erős).
Viszont lenne egy "problémám". Ugyebár gyakran járok dzsungelozni, és Nidalee az egyik kedvenc championom volt sokáig (neki a standard rúna: 9x red ad , 9x yellow armor, 9x blue ap, és 3x AP).
Én nagyon megérzem általában azonos level szinten, vagy még fölényben is, ha nincs magicresistem, és az enemy APból sebez rám valamivel.A profi játékosok miért játszanak mégis rengeteg championt MR nélkül, úgy hogy még lategameben sem vesznek neki?
Másik példa, hogy rengetegen simán viszik a scaling mr, vagy a scaling hp rúnákat ap ellen, nem félnek, hogy early gameben nagyon hamar elvéreznek?
Régebben például LeBlanc ellen az alábbi rúnákkal Annieztem:
- 9x MR red
- 9x armor
- 9x AP
- 3x APÍgy volt 25 AP-m, 9 armorral, és 6,9 magic resisttel, de egyszerűen képtelen voltam megmozdulni a lanen.
Ha a mostani standard AP rúnámmal játszom, sokkal jobb esélyekkel indulok.
- 9x Magicpen v. Hybridpen
- 9x armor
- 9x mr
- 3x APSzóval, maradjak a több magic resistnél/armornál, ha úgy jobban megy a játék, vagy érdemes kitapasztalni ezeket a rúnákat(akár még óvatosabb játékkal is), amiket szinte mindenki más használ a championokhoz?
-
HoaryFox
őstag
válasz martin.p #42297 üzenetére
A rúnázás az olyan, dolog, hogy lehet nézni, hogy a legtöbb ember mit vesz, vagy saját magadnak kitapasztalod, hogy egyes szerepekhez melyik a legjobb kombó. Én például hülyeségnek tartottam nagy MR-es rúnákat betenni az ADC rúnaoldalamra. ÉS meglepő (vagy nem), de nem ütnek már belém akkorát az AP-ből sebző supportok, mint régebben, kicsit jobban bírom.
Én azt mondanám, hogy először keress nagy játékosok rúnaoldalait, aztán ha jól megy a játék, akkor ráérsz finomítani.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
ChromeX
addikt
Sziasztok,
Valaki hasznal overwolfot?
En igen es nagyon jo program de kerdesem az lenne, hogy nem tudja e valaki hova veszi fel a jatekot?
Mert ssd-n van a program es jobb lenne ha nem azt irogatna amikor egesznap jatszom.
A replayeket ugye minden halalrol elmenti egy mappaba amit megadhatsz. Viszont hogy a folyamatos rogzitest hol vegzi azt nem tudom.Valakinek otlet?
-
Beni97
őstag
Első meccsem az új shennel. Szerintem sokkal jobb mint régi. A W elég durva, főleg a taunt mellett. Az új animáció és effekt is tetszik rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
- Naim mu-so 2. Gen új
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest