Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35301) Mottie


Mottie
őstag

Újabb gyöngyszem:

4v5 az elejétől a Diamond borderes shyvana AFK 8 percig, visszajön, majd két perc múlva harc közben dc, megint 10 perc, visszajön (ellene NYILVÁN Nasus, mert ki más kapjon freefarmot)

Mindezek után nyertük a teamfightokat 4-1 -re általában, erre a Karma midünk 32 percnél közli, hogy ő most elmegy sz*rni. Innentől kezdve 5v4-ben végünk volt pár perc alatt. Ez kész, úgy érzem valami nem stimmel a liga megjelöléssel :)

@HUTCHG: Nem hiszem hogy bármit tennének, a privát problémád hogy szar a net, ha instabil ne kezdj ranked meccsbe ;) Megcsinálhatod az általuk kért teszteket de úgyis az fog kijönni, hogy nem ők a hibásak, hanem a szolgáltatód.

[ Szerkesztve ]

Be Victorious!

(#35302) zeli válasza HUTCHG (#35300) üzenetére


zeli
aktív tag

Nem fogja érdekelni őket. De jó hallani, hogy kezdenek valamit az afkerekkel.

Everybody repeat after me... We are all individuals.

(#35303) HUTCHG válasza Mottie (#35301) üzenetére


HUTCHG
csendes tag

köszönöm a választ!
Hát akkor ranked most off :/

(#35304) Solad válasza HUTCHG (#35300) üzenetére


Solad
őstag

Megoldás: Addig ne játssz!

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#35305) yabba


yabba
aktív tag

Kezdődik a Fnatic - UOL

(#35306) Kanczy válasza yabba (#35305) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Csacsihájp! :C

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#35307) yabba válasza csipszikutya (#35297) üzenetére


yabba
aktív tag

Jungleben nekem nem volt hiányérzetem.

(#35308) D1Rect válasza Kanczy (#35306) üzenetére


D1Rect
félisten

gg

(#35309) yabba válasza D1Rect (#35308) üzenetére


yabba
aktív tag

Ááááááááá. Ez nagyon durva volt!!!

(#35310) Dinter


Dinter
addikt

junikornz, junikornz!!!!! :C :C :C :Y

(#35311) Pőze


Pőze
aktív tag

Sziasztok valaki játszik Intel HD Graphics 4600 integrált VGAval? Maxon menne a LOL? :)

(#35312) hemaka


hemaka
nagyúr

Spoiler!

A 20. perc körül eléggé szétestek a srácok, de a late game-be összeszedték magukat, óriási GG!

(#35313) zeli válasza Pőze (#35311) üzenetére


zeli
aktív tag

Maxon nem biztos, de sztem mediumon simán.

Everybody repeat after me... We are all individuals.

(#35314) D1Rect válasza Pőze (#35311) üzenetére


D1Rect
félisten

Én sima HD4000-rel(i7-2600) tolom most, minden minimumon kivéve a karakterek, így 70-90 FPS a SR, olyan 50-60 az ARAM.

(#35315) Lokids


Lokids
addikt

Ezt nem hiszem el, hogy EZT a meccset buktam.

Nem tudom hol rontottam el. :(

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#35316) Pőze válasza D1Rect (#35314) üzenetére


Pőze
aktív tag

Egy Geforce 820M el mennyivel futna jobban?

(#35317) glacious válasza Pőze (#35316) üzenetére


glacious
addikt

Nem adnék ki egy 820M-ért extra pénzt, 840M a minimum, hogy érezd a különbséget. [link]

(#35318) Kanczy válasza Lokids (#35315) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Túl sok kill volt rajtad, és szar volt a csapatod :P

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#35319) Solad válasza Lokids (#35315) üzenetére


Solad
őstag

Az ellenfélnél mindenkinek van legalább egy armor itemje, Caitlynnek meg nulla armorpen. Nálatok meg a nullához konvergáló MR egy elég AP heavy team ellen. Tippre kb úgy nézhetett ki egy TF hogy nektek végetek, ők meg mind élnek 60% HP-val. Csoda hogy eddig tartott :)

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#35320) csipszikutya


csipszikutya
senior tag

Nem szoktam ilyet felrakni, de erre most jó ránézni. Az alsó cho losenál kaptam a csapatomba egy topost, egy szerb csávót akivel nagyon jót játszottunk. Ha valamelyikünk hibázott nem kezdte el egyből szidni a másikat, jó kombókat tudtunk össze hozni.
Fel is vettük egymást és neki kezdtünk duózni, amikor ráérünk.
Az a pár game ami látszik, azt mind együtt mentünk (kivéve a második cho vereséget, arrol a meccsöl irtam nem is oly rég).
Csakis top/jungle vagy botot hozzuk, ekkor ö supp. Félelmetes, hogy ez a két lane mennyire tud hozni egy meccset.
2/8ba kezdtem a seasont és most 12/12be állok, de érezzük az erőt a duo haverral. Csak hát nem sok idő van játszani sajnos...

(#35321) Mottie


Mottie
őstag

Úgy érzem ma este nem kellett volna játszani..

Az első meccsen én voltam szar, egyszerűen nem tudtam mit kezdeni a Fiddle camppel miden Ziggsel. Ulti, Fear, Silence 100-0 legalább 6-szor vagy 7-szer a meccsen. Hiába wardoltam, akkor másik irányból jött.

Következő meccsen Leona Graves botlane simán hoztuk folyamatosan öltük az ellent.. Csak sajnos a másik három delikvens nem volt a helyzet magaslatán. És az Azir, Vanye, Amumu, Lissanra, (Nami) lategame-mel nem tudtunk mit kezdeni, főleg hogy a Panthonunk suicide misszión volt végig.
- Bónusz hogy a Pantheon már a champselectben is ragelt még az első ban előtt is.. Aztán hogy lenyugodjon hagytuk jglbe menni...

Amikor úgy kezdődött, hogy az egyik gyerek megint már bannok előtt anyázott meg bazdmegelt (angolul) már tudtam hogy megint nem lesz semmi jó. Ráadásul az okos Lee jgl még rá is tett egy lapáttal azzal, hogy válaszolgatott neki. Kalista + Blitz botlane volt, végülis két killem meglett a laning phase végére, csak közben a másik három delikvens megint csak 0-10 -es összesítéssel állt (Morde v Irelia mid, Lissandra v Ahri top, lee vs J4 jgl) és akkor Morde közölte, hogy márpedig ő így nem játszik mert J4 már ennyiszer gankelt lee meg egszer sem (persze hogy folyamatosan az ellenfél torny alatt volt mert pusholt ward meg 0, még szóltunk is neki hogy wardoljon) úgyhogy afk. 4v5, megint semmi esély. FML :D

Be Victorious!

(#35322) Plasticbomb válasza Mottie (#35321) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Nem lógok ki a sórból, bár a harmadik meccsünk rajtam is úszott. 30asok közé kerültem, 23asként, és nem bírtam a Quinnel Kalistaként. Sokkal jobban tudott farmolni a plusz masterynek köszönhetően, nem találtam Kalista last hit pontját, állandóan a minionok felét nem sikerült last hitelni. Plusz besegített hogy olyan WW volt velünk jungleben, aki 0/2/2 értékkel kb részt sem vett a csatában, csak ténfergett a jungleben, mint akinek fogalma nincs, hol van... Ha jobban tudok Kalistaval játszani, akkor még talán lett volna lehetőségünk. Öcsém is beszopta. Garent rakott topra. Nasust kapott az ellentől. A supportom Leona volt. Mivel még nem tudom, mikor nyomjam Kalista ultiját, mondtam Goldos support ismerősnek, szóljon, mikor menjen az ulti, ő még jobban érzi azt a pontot. Vagy nem. Volt, hogy az életét mentettem meg azzal, hogy nyomtam az ultit, különben szétkapták volna. Én épp el tudtam menekülni, így már ő is. Még rengeteget kell játszanom, Kalistával is.

Nasus rohadtul tetszik viszont. Eszméletlen, milyen pofonokat tud leverni, ha van időm, és lehetőségem szépen stackelni. Egyik mecsben, Riven ellen szépen elvoltam, hagytam, hogy betoljon turret alá, és turret alatt farmoltam ezerrel, stackeltem, az meg csak lesett. Próbálkozott leszedni, sőt, volt, hogy rá is ugrottam, és elsőre el is basztam. Kinyírt. De utána következő 2-3 pofonosztást nagyon megsínylette. Elkezdte a komboját, én meg úgy pofán kergettem, hogy kiszaladt a világból és ott pusztult. Ekkor egy rövid időre eltűnt, toltam az ss-t megjelent másik lanen, és beszedett egyből 2-3 killt. Onnan kezdődtek a bajok. Én toltam feljebb a stackem, már valahol 500 körül jártam, mire visszaért. Már Lee Sinnel együtt. Éppen hogy nem öltem meg mindkettőt.:( Riven elfeküdt, de Lee Sin már túl nagy falat volt. Túl nagy sikerrel elfeedelték a többi lanen. Onnantól a következő 10 percben csak szarrá verték a teamet. Rohantam állandóan a csapat után, mert képtelenek voltak együtt maradni, állandóan szanaszét kószáltak, a Lucianünk állandóan a minion wavekre ultizott el, de csak arra, és állandó jelleggel elrohant a tfek elől, amint csak egy pillanatra is úgy nézett ki, hogy az ellenfélnek az adott összecsapást van esélye megtörve de túlélni. Volt egy pillanat, kamikor még lett volna esélyünk nyerni, ha a többiek, összeszedik magukat, de ez kb ott el is úszott. Nem akartak működni, mint egy csapat. vesztettünk is. (Ebben a csatában az egyik hibám az volt, hogy későn láttam meg, hogy valahol tf alakul ki, és mire odaértem, jó eséllyel már erőfölény alakult ki az ellenfél részéről. Még van mit tanulnom, jó sokat. Mentségemre, még alig játszottam.:D )

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#35323) Lokids válasza Solad (#35319) üzenetére


Lokids
addikt

Szóval MR-t kellett volna még vennem? Maszk helyett? Vagy a jungler itemet kellett volna cserélnem?

Amúgy az utolsó tf úgy nézett ki, hogy bemegyek a tömegbe, lefagyasztok 4-et ulttal. Sajnos pont katát nem sikerült. Ott ellőttek rám mindent, belehaltam, de cserébe 3 másik is meghalt. Majd a csapatom többi tagját ashe és kata lemészárolta.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#35324) Solad válasza Lokids (#35323) üzenetére


Solad
őstag

Alapvetően van hogy egy ember nem igazán tud mit tenni, te valszeg nem tudtál volna sokkal többet. Bár az ultidat nem árt kata ultijára tartogatni :)

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#35325) hugi0 válasza Solad (#35324) üzenetére


hugi0
őstag

Kiprobaltam nassus-t 20 min 354 stack ;)

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#35326) csipszikutya válasza Plasticbomb (#35322) üzenetére


csipszikutya
senior tag

Ha AD top ellen mész, próbáld ki neki a TP/ghost summorseket. Menj ki lane-re egy kis páncéllal és 4 potival (3 élet, 1 mana).
Amint van 650gold azonnal vissza kezdőre és megvenni a 950-es pajzsot (icebornban van benne). Ha ez kész tp-vel vissza és farm. Ha ügyes vagy akkor mire újra lesz tp-d már meg tudod venni a másik tárgyat ami 100 armort és 20% cd-t ad és megint egy ilyen pajzsot. 30% cd pedig op a kutyára. Utána van armorod, cd-d, igy a topost és az ad junglert simán lecsapod 1v2-be is akár. utána mehet a spirit ha van ap is az enemybe és utána healt.
Ezzel a buildal nagyon-nagyon ritkán veszitek. 20 percnél 400-450 stack simán megvan, utána meg állítsanak meg.
1x volt több mint 1000 stackem 40 körül, az enemy 100%ban engem fokuszált, addig a többi meg kiszedte az enemyt... fun volt :D

(#35327) Plasticbomb válasza csipszikutya (#35326) üzenetére


Plasticbomb
addikt

1000????? El sem merem képzelni, mekkorákat baszkodtál oda. egy torony 2 Ütés. 4 Sec. Egy puhább ellenfél szintén..:D :)) :DD :C

Köszi a tanácsot, most a tegnapi után épp Nasusozni van kedvem leginkább, így mindenképp kipróbálom.:)))

moderálva: nem kifestő!

[ Módosította: crey ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#35328) hugi0 válasza csipszikutya (#35326) üzenetére


hugi0
őstag

Hat az 1000 stack 40 percnel kicsit eros.

Nekem 700 stackem volt 366 farm mellet a 39:46 perces jatekban.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#35329) bucketb0b válasza hugi0 (#35325) üzenetére


bucketb0b
őstag

(#35326) csipszikutya: Van ám olyan is, hogy nem engednek free farmot ;) Nasusnak csak idő kell, ha a laneken nyertek nincs esélye, viszont ha csak a top van elbukva akkor simán nyerhető ráadásul ha a jungle segít akkor a top is nyer, az idő múlásával meg a farm miatt damage és tank lesz egyben később amivel könnyű egyensúlyoznod azt, hogy lanen el voltál verve. Én nem tartom korrektnek, hogy minden stack megmarad halál után. Erre kitalálhatnának valami rendszert, hogy büntetlenül nem halhat meg 6x. Nem egy Nasust láttam már aki lanen 0-3 de 2 tank item után már nem hogy pariba volt, de még erősebb is volt a top lanesnél aki addig szarba verte és még a stackje sem volt kiemelkedően nagy, mondhatni átlagos.

[ Szerkesztve ]

(#35330) Mottie válasza bucketb0b (#35329) üzenetére


Mottie
őstag

Nasusnak pont ez a lényege... Fontosabb, hogy ne tudjon farmolni, mint hogy megöld 3-szor. Ahhoz pedig hogy valakinek olyan sok farmja legyen, gyengének kell lenni az ellenfélnek :)

Be Victorious!

(#35331) hemaka válasza Mottie (#35330) üzenetére


hemaka
nagyúr

Igy van, terrorizalni kell folyamatosan egy jo Teemoval mondjuk. :D

(#35332) bucketb0b válasza Mottie (#35330) üzenetére


bucketb0b
őstag

Ha megölhető szerintem jobban megéri megölni, mint "nem hagyni" farmolni.

(#35333) Mottie válasza bucketb0b (#35332) üzenetére


Mottie
őstag

Ez természetes, de ha megölöd, visszajö, 20 miniont lestackel, egyet sem hagy ki, majd megölöd visszajön, megint gyakorlatilag freefarmol, stb.. Akkor sokat nem értél azzal a két killel, hacsak nem tudod a többi lanet segíteni vele és "lehozni" a meccset a csapatnak. Míg ha nem is ölöd meg, de nem hagyod nagyon a minion wave közelébe jönni azzal jelentősen eltolod az erejét :)

Be Victorious!

(#35334) csipszikutya válasza hugi0 (#35328) üzenetére


csipszikutya
senior tag

Nem lehetetlen. Persze nem állítom, hogy mindig megvan, 1x volt meg biztosan, de akkor én 40 percig kezdö/top között ingáztam.
Ez akkor volt amikor 180sec? volt a tp-n ha toronyra mentél.40% cd, tp top-bot és igy tovább.
Nasust akkor viszek, ha csapattal megyünk és tudom, hogy nem nagyon fognak hülyeséget csinálni és nem kell mászkálnom hozzájuk.
Ahhoz a nasushoz meg akin 6-700 stack van nem igen mennek oda. Persze kellett az is, hogy valami nagyon hülye ellenfelet kapjak, aki hozzám sem ért, mentem jungelbe, szinte az összes minion megvolt Q-ra earlybe, killek és a sárkány is amikor boton stackelgettem Q-ra ment.

bucketb0b: tegnap este pont egy nasus ellen mentem shyvannával. Megöltem earlybe 2x is, hiábba harasoltam le, stackelt és latebe szét tudott ütni. Kiszedtük elsőre meg amikor egyedül mászkált és nem volt vele baj

(#35335) Mottie


Mottie
őstag

A mai nap máris jobban indul

[ Szerkesztve ]

Be Victorious!

(#35336) Mottie válasza Mottie (#35335) üzenetére


Mottie
őstag

Definitely better!!

39. meccsre meg is lett a GIV-GIII promo, 6. próbálkozásra :D

Be Victorious!

(#35337) Plasticbomb


Plasticbomb
addikt

Nagyon frankó Nasus, de most gangplankkal leptek meg. Franc, hogy még nem ismerek sok CH-t. Olyan szinten pofozott fel, hogy fájt. De aztán, amint nem volt ott, és tudtam kicsit stackelni. kapta ő is az ívet.:D

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#35338) Lokids


Lokids
addikt

Hihetetlen. Visszaestem silver 3-ba. Ha ennyire szar vagyok, hogy a fenébe jutottam goldba?

Ráadásul mindjárt silver3ból is kiesek.

If you chase two rabbits you will lose them both.

(#35339) hugi0 válasza Lokids (#35338) üzenetére


hugi0
őstag

Ugy hogy S4 ben a sok "haver" huzta a bronzos meg silveres accokat.
- igy ezeken az accokon felhuztad magad goldba. ;)

Ned meg a bronzos diveket mindehol minimum 50 ember van, S5 vegen mar sokkal kevesebb lesz.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#35340) Devas


Devas
őstag

A bejelentkezési képernyőn ki az az két alak? Az egyik Pantheonnak néz ki, a másik meg nem is tudom... Brand? Cho'gath?

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#35341) painkillerx válasza Devas (#35340) üzenetére


painkillerx
tag

Pantheon aki éppen Smite-ol egy red miniont. Szerintem.

[ Szerkesztve ]

(#35342) Plasticbomb válasza painkillerx (#35341) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Inkább egy bizonyos ch-t: Nocturne.

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#35343) Noddy válasza Plasticbomb (#35342) üzenetére


Noddy
senior tag

Biztos nem Nocturne, a szederhátú az :D

[ Szerkesztve ]

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#35344) RangerFox válasza Pőze (#35311) üzenetére


RangerFox
veterán

Én i3 4030U és HD Graphics 4400 játszok. Minden magas beállításon van, az árnyékok minimumon, 80FPS korlát, így 60-80 között van. Ha maxon nem is, de élvezhetően menne a játék szerintem. :)

(#35345) Devas válasza painkillerx (#35341) üzenetére


Devas
őstag

Tényleg Smite-ol, sose jöttem volna rá. :)

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#35346) hugi0


hugi0
őstag

A mai LCS mecsek eddig elvezetesnek mondhatoak.

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#35347) Solad


Solad
őstag

Neeeeeeeeeeeeeee :DDD

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#35348) ChromeX


ChromeX
addikt

tudja valaki hogy miért van az, hogy majdnem mindig napi elso jatéknal töltésnél kifagy a game?
utana csak teljes bezárás után indul el rendesen, roppant kellemetlen.

Battleforge-> Skylords Reborn F2P https://forum.skylords.eu/

(#35349) bucketb0b válasza Solad (#35347) üzenetére


bucketb0b
őstag

Gondolom skarnerrel 6 cipőt vesz a srác :D

(#35350) D1Rect válasza Solad (#35347) üzenetére


D1Rect
félisten

omg :))

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.