Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-06-05 19:57:39

LOGOUT.hu

Hasznos linkek

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30051) devilinsid3 válasza cbr688 (#30050) üzenetére


devilinsid3
addikt

egyébként mik ezek a "zed akadémiája" és társai? van valami jelentősége vagy csak úgy randomba bedob valahova?
játékot befolyásoló hatása van? (több ip pl.)

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#30052) Dinter válasza devilinsid3 (#30051) üzenetére


Dinter
addikt

Nincs.

(#30053) marked one94 válasza cbr688 (#30050) üzenetére


marked one94
őstag

Hülyék mindenhol vannak :) Azoktól nem lehet szabadulni.
Én 2 hete Plat 1-3 között mozgok. Szerintem már 400 ember van az ignore listámon.

You'll Never Walk Alone

(#30054) Mister_X válasza Kanczy (#30027) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Depedig te vagy a hibás, mert véletlenül sem a "MKR"-ben van a hiba!!4!

De kb. átérzem a fájdalmad, a szimpla vereségért én sem szoktam az asztalt verni, mert csak egyszerűen ellenünk buildelték magukat / jobb volt a csapatmunka / ráéreztek a skilljeik kombózására / előbb nyelték be a baront / véletlenül elkaptak tőlünk valakit és 4vs5-ben simán lenyomtak / stb. De amikor last pick polák Yi csakazértis jungle-be megy (holott a first pick ment volna oda) és így kapok egy Fiddle supportot Tristana mellé Vayne+Thresh ellen és 10. percre 0/6/0 stattal bizonyítja rátermettségét, akkor a fejem tudnám a falba verni a -26LP (!) miatt :W Persze én voltam a béna, mert elvesztettem a lane-em és több lett a farmja Dravennek mert Fiddle-nek a kérésem ellenére is sikerült dobálnia a madarait és hitelgetni a minionokat... Külső turret beütése után meg már rá is ment a last hitekre, ggwp.

Elvileg nekem a support elmondta, hogy a meccseket igazságosan dobálja össze "MKR" alapján, de nekem bassza a csőröm, mert egy kezemen meg tudom számolni, hogy Bronze divízióban hányszor kaptam 15 fölötti LP-t, de azt is, hogy hányszor vont 20 alatt :((( Elvileg az MMR-em az Bronze II-es átlagnál, azért csinálja ezt...

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#30055) devilinsid3


devilinsid3
addikt

na csak sikerült felszenvednem magam Silver V-be :D
osztályzón 5ből 3x cseszett jó csapatot kaptam (lane-t is vitte mindenki teamplay is volt)
1x troll mid laner "pick order" persze el is buktuk.. 1x pedig egy mindenkit szidó top WW, tény, hogy a botot 2 halállal kezdtük lent (ezt betudom a szar adcarryzésemnek is, bár 1x-1x a mindent tudó WW el felejtett SS-elni és megölt Darius fentről), de tf-ben érezhető volt a fölényünk hiszen az enemy csak az "ütöm a legközelebb eső enemyt" felfogást használta, így teamfightban MF megfogása után lazán szétkaptuk őket, majd 2 ACE után meg is nyertük.. szóval ennyit ér egy elfeedelt champ, semennyit
szóval még egy pontot teszek az "1v9 is simán bukható" oszlopba hiába el van feedelve valaki ha jó a focus..

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#30056) marked one94


marked one94
őstag

Amúgy valami megmondaná hogy bronze-tól platináig mi a fenéért játszanak lee-vel? Kb 100 meccsből 1 ember ha tud vele normálisan játszani. Vagy ezt csak én vettem észre?

You'll Never Walk Alone

(#30057) Mister_X válasza marked one94 (#30056) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Én eddig csak egy menetben találkoztam Lee-vel.

De hogy minden második menetemet elbasszák a last pickerek, nagyon unom :W Nembaj, inkább 3Lp-t veszítek, mintsem hagyjam a revive+teleportos Yi trollpickes "midest" érvényesülni :W

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#30058) WinnerB0Y válasza ClydeBeka2 (#30044) üzenetére


WinnerB0Y
senior tag

Ha most azt a példát követném mint a kolléga akkor:
A te hibád volt hogy nem nyerted meg 4v5 ben és nem tekintetted 1v8 nak valamint az is, hogy nem tudtál carryzni egy ilyen meccset, pedig ha jobban játszol megnyeritek.

Ez egy egyszerű példa volt arra, hogy ha minden ilyen egyszerű lenne, hogy "keresd magadban a hibát" az igen nagyszerű lenne és nem lenne silver vagy gold tier, sőt. Csak diamond és bronze. Ha már megtaláltad a hibádat akkor beléphetsz diamondba, ha még nem akkor maradsz bronzban.

Noddy, most erre akármit mondhatsz, bizonygathatod, hogy nincs igazam vagy bárki másnak aki tapasztalja ezt, de sajnos egy 5v5 nek high elon nem arról kell szólnia mint egy call of duty, hogy nyerd meg egyedül. Ennyit szerettem volna neked mondani. Ne vedd sértésnek, ez csak egy vélemény arról, hogy a bennedvanahiba hozzáállás nem működik minden esetben.

EUNE: iNeeko

(#30059) zeli válasza WinnerB0Y (#30058) üzenetére


zeli
aktív tag

Nyilván nem működik akkor ha egy emberrel kevesebben vagytok, mert 4v5-öt csak nagyon ritkán lehet megnyerni..nem lehetetlen, de ahhoz nagyon paprikának kell lennie az ellenfélnek. Meg ugyanúgy vannak olyan meccsek, amikor 10 percnél 3-27 az állás, azt nem fogjátok megnyerni, de ez van, ff azt következő meccs, nincs vége a világnak. :)
Utóbbi amúgy nagyon idegesítő, mert platinában elég gyakori az ilyen stompolás, és nem akarják feladni. Anno én is úgy voltam vele, hogy sose adom fel, de vannak olyan meccsek, amikor színtiszta időhúzás folytatni, és inkább mennék a következőre.

Everybody repeat after me... We are all individuals.

(#30060) ClydeBeka2 válasza WinnerB0Y (#30058) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Persze van pár szabály, amit már próbáltam írkálni, hogy pl. megfelelő champpel lehet csak lehozni, ami nem egy support lesz (bár azzal is lehet meccset hozni). És igen 5v5-re vonatkozott mindez, azért ne szó szerint értsd. Most próbálod nekem megmagyarázni, vagyis inkább belemagyarázni. Pedig mindenhol igy van. Diamond III ban is van 17-1 Nidalee, aki lehozta az egész meccset és vannak Challenger smurfok, ők is simán lehozzák, szóval itt is szól arról ;)

[ Szerkesztve ]

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#30061) Mister_X


Mister_X
nagyúr

Aniviával büntetem Katarinát miden (kétszer annyi farm), látom hogy megindul botra, pingelek két missinget. Aztán leér és szerez egy double killt... jó... utána én is puhább lettem, de bírtam. Lemegy megint, mert látom, hogy pusholnának boton, dobok két missinget, két alertet botra és még egy missinget midre. Lett volna idejük visszavonulni bőven, de nem, megint double kill :((( Aztán persze megkapja a jungler, hogy kussoljon, mert a mides nem írt ss-t :U 14. percre Rabandod, ggwp. Hazamegyek, látom hogy megint eltűnt, pingelek hármad midre, beírom hogy ss, megint leér botra, megint double kill. Aztán beírja, hogy tartsam a midest a helyén, ne engedjem le :W

-24LP

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#30062) Devas válasza Mister_X (#30061) üzenetére


Devas
őstag

Végre mégegy Anivia player. :)

Én is megkaptam még régebben, hogy hogy lehetek ekkora noob, hogy Aniviát hozok (mindezt 3-0-0 statnál). :)

[ Szerkesztve ]

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#30063) Mister_X válasza Devas (#30062) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Szerintem ha nem kapom meg ingyér a magyarság miatt, akkor csak öt év múlva lett volna az összes champ megvétele miatt - de tetszik, kifejezetten. Ha van passzívom, earlybrn nem halok meg ha turretig elkúszok vagy ott van mellettem a jungler és ez jó. Late-ben meg megesett, hogy elkapott egy Zed, rámultizott, hagyott elfutni, aztán visszafordult, hogy nem haltam meg :DDD De már késő volt. Ha van elég manám, az ulti csíp. Az akkor kiküldött spellek meg pláne. A fal is hasznos dolog, ha valaki nagyon futni akar / nekem kellene futni.

Mentünk haverral Anivia + Kayle premade botot (én voltam az utóbbi), Q + W párossal supportnak sem utolsó. A meccset a többi lane miatt sajnos buktuk.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#30064) Solad válasza Mister_X (#30061) üzenetére


Solad
őstag

Kövesd ;)

No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts

(#30065) Mister_X válasza Solad (#30064) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Próbáltam az első után, de hamarabb ér le és konkrétan két spell volt nekik a bot premade (jaigen, premade volt), a negyedik lemenetelt is csak az állította meg, hogy belefutottam a junglerükbe és inkább felém vette az irányt.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#30066) Kanczy válasza Mister_X (#30065) üzenetére


Kanczy
Topikgazda

Te viszont gyorsabban pusholsz, úgyhogy 4 gank után remélem, hogy nem volt 2. tornya :P

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#30067) Plasticbomb


Plasticbomb
addikt

Napot!

Tegnap elértem lvl 30at (plasticbomb1986 az accom), lvl 29et MI-k ellen toltam végig, mert pár napja a normál csatákat k***ára nem élvezem, olyan mintha állandóan gold vagy magasabb szintű játékossal kerülnék szembe, és szétvernek.
Trynda volt a mainem olyan lvl 26ig, addigra totálisan beleuntam, rohadt unalmas, ráadásul a top lanen szinte mindig darius, yasuo társait kapok, counter neki (vagy nekem)...
Legalábbis ez az én érzésem.

Mondtam magamnak, akkor irány bot, állandóan botra kell vitatkozni ki megy, mert mindenki mid meg top solot akar tolni. (Amit egyébként nem értek. Top és bot egymás tükörképei, vagy én látom rosszul a dolgot? Miben más a két lane?)

Szal elkezdtem adczni, meg supporttal próbálkozom (Teemoval), hát a support nem a szívem csücske, nem értem hogy mi a f@szt kéne csinálnom ott, állok és várom, hogy egy egy minion meghaljon (és nem beleütni, mert az adc egyből sírni kezd, hogy elveszem a farmját, közben csak le akartam verni a hpjából, hogy őneki kevesebb ideig tartson, és én is csináljak valamit, ami lefoglal), plusz ütögetem az ellen bot adcjét stb, nem élvezem eddig...) ADC: eddig Jinxxel próbálkoztam (meg Asheval, de ővele már rég nem játszottam), ez jó is volt Mi ellen 40/0/3as kört is mentem... Kb az első perctől szétkaptam az ellent főleg lvl 3 után, elkezdem ütni ahogy jön felém, dobok csapdát majd w és szétlövöm. De... Amint elértem a lvl 30at, akarnám megcsinálni a besorolást , hogy tudjam hol játszom.... Csak épp kurvára nem megy. 4/3 vesztés (Jelenleg úgy érzem, hogy még bronze 5be se férek be, annyira szarul megy! ), és jellemzően 10 halálom van legalább, és nem tudok farmolni, nincs kreditem, nem tudok ölni, meglátnak szét vagyok ütve, és rohadtul idegesít a belátható terület, mert kicsinek érzem, és nem látok elég nagy területet.... (erre szerettem volna modot, de már nincs...:( )

Szóval a lényeg, túlképp, szeretnék némi segítséget kapni, hogy mihez kezdjek magammal, vagy inkább hagyjam egy pár napig a játékot, hátha akkor majd menni fog?

Mi a dolgom supportként, melyik support chk használhatóak egy kezdőnek?
Tryndával játszak, vagy ne rankedet? Mikor játszak? Hogy és miképp javíthatok a játékom?

Szal egy lvl 30 utáni frissítő tanácsadásra van aszem szükségem.

(plusz elkezdtem összeszedni innen a játékosokat a barátlistámra, meg platinás játékosokat, hogy nézőként is próbáljak tanulni valamit...)

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#30068) Mister_X válasza Kanczy (#30066) üzenetére


Mister_X
nagyúr

A külsőt beütöttem, a másodikat nem mertem, mert sosem láttam egyszerre a kompániát és hiányzott a francnak, hogy betoppanjon a jungler Xin Zhao (2/0/4 volt amikor Kata 5/2/1 - én öltem meg kétszer), top elbukott kegyetlenül, Nasusukat hagyta elstackelődni Renekton és a csúfos vereség előtt 3/4 HP-ról egy ütés voltam (csak néztem, szerintem simán összeszedett 500-at 35. percre - tegyük hozzá, hogy Kata miatt magic rest vettem, nem armort, Zhonyához meg csak a staff volt meg). A bot premade Varusa 6/20/11, Luxa pedig 3//20/13 stattal fejezte be a menetet, én 7/7/9-cel... azért amikor Kata beugrott a nexus turretek alá quadrázni, az fájt, de nagyon...

Komolyan, külön tutorial kellene a jelzők használatáról... látványos, hangja is van, de nem volt elég. 3 reportot tuti kaptak fejenként, bár minek.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#30069) WinnerB0Y válasza ClydeBeka2 (#30060) üzenetére


WinnerB0Y
senior tag

A te kommentedet egy pdának használva, próbáltam vázolni, hogy miért is hülyeség a keresdmagadbanahibát dolog. Én nem próbálok neked semmit megmagyarázni :)
Egyszerűen ez volt a legjobb példa arra, hogy itt kereshetem addig a hibát ameddig akarom, nem fogom megtalálni egy 4v5 alatt. Ott nézhetem, hogy mit rontottam el, hogy miattam nem nyertünk. Ez egy felesleges dolog. Én nem hibáztatom a teamet. Nem flamelek mert nincs értelme. Meg is látszik egyébként, mivel sem most sem ezelőtt nem kaptam chat kirlátozást. (remélem így áthúzva már annyira nem minősül epénisz fényezésnek. Mondjuk mindegy mert ez már bunkóságnak minősül. )

EUNE: iNeeko

(#30070) Mister_X válasza Plasticbomb (#30067) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Teemo support, wut?! Na itt kerekedett el a szemem :Y

Supportok lényege: vagy tank kell legyél (Alistar, Leona, Amumu, Thresh, Blitzkrank, Maplhite, stb.) aki rendelkezik lassítással, stunnal, felfogod a pofonokat, vagy hasznosabbnál hasznosabb spellekkel kell rendelkezz, mint airborne, stun, snare, pajzs, heal, stb. (Janna, Morgana, Karma, Lux). A feladatod az ellen carry farmolásának meggátolása, saját carry killhez juttatása, illetve a carry kihúzása a szarból. És neked kell wardolnod botot, mert nem te csak a fentiek miatt vagy tartva, a carrynek kell a gold damage-re.

Alapaszituáció: én vagyok Thresh. Vettem egy Acient Coint, hogy kapjam passzívan a minionok után a zsét (plusz mastery is ad). Ha Blitz/Leona van ellenem, folyamatosan a minionok mögött mozgok, nehogy elkapjanak. Amint lehetőségem van Q-val megcsáklyázom az ADC-t (bár mivel ő sem hülye, így ez ellen van) vagy a supportot, ha nem tank, kettőt rántok rajta, majd E-vel távolabb lököm a menekülés útjáól. Ezen művelet alatt a jó carry gyorsan reagál, kioszt minimum 3 baaic attackot meg spellelet. Ha jön a junglerük, a focua biztos az ADC lesz. Mivel wardoltam látom, így hátrébb megyek és már dobom a lámpást a carrynek. Ha valamelyikőnknek meg kell halnia, akkor az inkább én leszek, mert ha nem, a carry goldtól és XP-től esik el.

Alapszituáció 2: Karmával vagyok, kezdő itemnek Spelltief's Blade lett véve. A dolgom, hogy wardoljak, valamint szórjam a Q-t az ellenfelekre, hogy goldpt lopjak tőlük, illetve gyengüljenek. Ha ránk ugranak, a supportja nyomok egy W-t, hogy ne tudja hátráltatni a menekülésben az ADC-t, aki kapott egy E-t, és egy mantrás Q-t is kapnak a képükbe, hogy mihamarabb meggondolják magukat. Ha helyzeti előnyben vagyunk, nyomok az ellenre egy W-t és futok mellette a turret felé (majd megáll), a mi carrynk meg kapott egy E-t, hogy lépést tudjon tartani.

Teemo kib*szott szar support, mert se nem lassít, se nem bírja a pofonokat és a nyomorult gombáit kivéve semmi trükk nincs a tarsolyában, valamint akaratlanul is ellophatja a killt E-vel.

Tanács: amíg azt se tudod eszik-e vagy isszák a supportokat, addig ne rankedezz. Igenis kell nyomni a normál meneteke, hogy valami tapasztalat szálljon beléd. Amúgy én 4/6-tal lettem asszem Silver IV...

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#30071) Plasticbomb válasza Mister_X (#30070) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Ezért nem is szeretek még supportal menni, mert nem ismerem őket, nem tudom, ők hogy működnek. És ha tehettem, eddig nem is mentem vele, csak ha a csapat nem volt hajlandó pickelni egy supportot az ADC mellé...

Ezek közül, amiket felsoroltál, Lux van meg.

Kérdés, akkor Teemo mégis hova való?

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#30072) kexksz válasza Plasticbomb (#30071) üzenetére


kexksz
addikt

A pokolba.

Egyébként általában topra viszik, esetleg midre.

(#30073) Montebá válasza Plasticbomb (#30071) üzenetére


Montebá
tag

Teemo top és mid karakter.
Szerk: látom már meg is előztek :)

[ Szerkesztve ]

(#30074) Noddy válasza Plasticbomb (#30071) üzenetére


Noddy
senior tag

Teemo-t topra vagy midre ajánlatos vinni.
Support megtanulására ajánlatos megnézni néhány videót, hogy mit is kellene ott csinálni.
Egy pl.: [link]

Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

(#30075) Devas válasza Plasticbomb (#30067) üzenetére


Devas
őstag

Teemo Support

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#30076) devilinsid3 válasza marked one94 (#30056) üzenetére


devilinsid3
addikt

én elég sokat találkozok lee sinnel :D
és általában jól is játszik, volt olyan, hogy a 10. percben már torony alatt diveolta a mides akalit pl. :D
de olyan is volt, hogy csak a q-val dobálta szét a szájukat akkora sebzéssel, hogy csak néztem.. lehet valami smurf volt, de eddig (kopp kopp) nekem jó a tapasztalatom lee sinnel :D

(#30067) Plasticbomb: én sem vagyok profi, de botok után hiába 40/0 ne várj csodát :)
volt, hogy szórakozásból AP tris toppoztam 2v1ben és lehoztam, szóval semmi jelentősége.. játékosok ellen más, mert ha van esze nem követ téged látatlan helyekre, beléd lő mikor teheti stb.
szóval inter botok után még az átlag playerek is "keményebbek"

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#30077) marked one94 válasza devilinsid3 (#30076) üzenetére


marked one94
őstag

Én ma kettővel találkoztam mind a kettő használhatatlan volt. Szerencsére egyik se velem volt. :)
Próbálnak ugrálni meg minden mint ahogy a profik de nem jön össze nekik. Ja és az a sok fail ulti beszarás :D

You'll Never Walk Alone

(#30078) Plasticbomb válasza devilinsid3 (#30076) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Tudom, hogy a botok sokkal gyengébbek, mint az átlag playerek, csak azon csodálkozom, hogy az elmúlt napokban nem megy. Előtte silver és gold 5ös játékosokat is képes voltam legalább feltartani és nem meghalni ellenük (Tryndával), szóval nem vágom mi az a mély zuhanás most nálam.

Megnéztem ezt a Leona support videót. Minden support ilyen kb, hogy éppen csak csurog a kredit, és nem tudsz vásárolni érdemben? Valamint 0/7/7re végzett, ez kb általános egy support esetében? Se kill, se sok assist? Vagy ez a kör csak egy átlagos kör?

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#30079) devilinsid3 válasza Plasticbomb (#30078) üzenetére


devilinsid3
addikt

killeknek nem nagyon kell lenni (kivéve ha retardált az adc és vinned kell a killt :D) assist jó ha sok van, de supportnak is jön azért a pénz dögivel :D

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#30080) Mister_X válasza Plasticbomb (#30078) üzenetére


Mister_X
nagyúr

Az én Leona supportom 4/0/17 stattal végzett, tehát csak jól kell buildelni, jól kell játszani vele és ennyi. Lassan csurog a pénz, igen. Neked csak védekező itemeket kell venni meg wardokat, valamint ha jó játékos vagy, kapod az assistok után a zsetont. A 0/7/7 elég gáz egy supportnak.

"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

(#30081) Devas válasza Plasticbomb (#30078) üzenetére


Devas
őstag

Supportnak kb annyi pénze kéne legyen a játék végére mint a többi csapattársának (champion kill és minion kill nélkül csak assistokkal). A gold income item és a Utility Mastery ágon lévő dolgokból annyi pénze lesz mint állat.
Olyan is volt hogy supportként az elején Disconnect-eltem és az első 10 perc után tudtam csatlakozni a játékba és a játék közepére már az ADC-m szintjén voltam level 1-ről, annyira tolja az XP-t az egyik mastery. Mert ügyebár aki beviszi a minion killt az több Xp-t kap belőle, mint aki csak a közelben szotyizik, legalább is nekem ez a tapasztalatom, az a Mastery pedig erre van. Így lesz az ADC-nek magas szintje és sok pénze ha hagyják farmolni, a supportnak pedig annál több pénze és XP-je lesz, minnél jobban teljesít az ADC.

Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

(#30082) Plasticbomb válasza Devas (#30075) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Jungle Teemo

XD

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#30083) Dinter


Dinter
addikt

Tristanán volt valami változtatás? Most akkor AD-s vagy AP-s? Eddig AD cuccokat ajánlott neki a rendszer, de mostmár AP volt (legalábbis ARAM-on).

(#30084) nike_ válasza Dinter (#30083) üzenetére


nike_
addikt

ARAM-on mindig is AP-t ajánlott neki, de 5v5-re érdemesebb ADC-nek vinni (bár én szeretem AP midesként is, low elon eléggé lehet vele veretni ;]).

(#30085) Plasticbomb


Plasticbomb
addikt

Mondom megyek tryndával normált:

Azért ilyenkor szeretném tudni, hogy hol a fair leosztás? Természetesen megint kifogtam a 3000es pantheont ellenem topon, csak hogy jó legyen. Rankeden elfogadom, lehetőség magasabb divízióba jutni, de itt valami balansz igazán lehetne. Tartom is, próbálom nem elfeedelni, 2szer tudott csak megölni, de sajnos időben kapcsolt, hogy amíg én őt feltartom, addig a mieink fogjuk rá sikeresen beverik a tornyaikat, nyomulnak ezerrel nexus felé. Amikor kapcsolt, onnantól meg gyalázta az enyéimet... (Lee Sin miden, aranyos mi? És ő az én csapatom erősítette.)

[ Szerkesztve ]

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#30086) ClydeBeka2 válasza Plasticbomb (#30085) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

Ilyen oldalakat nem érdemes nézni, mert csak belehajszolod magad, hogy hűha 3000es Pantheon, most mit csináljak... Amúgy lvl30on nem érdemes rögtön beleugrani rankedbe, ahogy már a kollégának is írtam, tolj le még 50-100 normal meccset és gyakorolj minél több hőssel. Valamint nagyon ajánlom Youtube-on sokat lehet tanulni a játékról, ott nézzenek szét a kezdőbb játékosok :)

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#30087) hugi0 válasza ClydeBeka2 (#30086) üzenetére


hugi0
őstag

"tolj le még 50-100 normal meccset"
Azzal a champal amivel rankedre akarsz menni.

Mivel ajanlott minden lanre ismerni 2-ot (a ban miatt) igy ez a szam mingyart felugrik minimum 500 game-re.
En bronz 5 ben kezdtem mert egybol elmentem rankedre. :))

Majd elerkezett a dontes pillanata, amig nem jatszom egy champpal 500 gamet, addig nem megyek rankedre.
Megvolt az 500 game es elmentem rankedre: bronz5 -> silver 1 kb.70-90 jatekbol mgvolt.

Persze konnyu volt mert az adott champot tudtam vinni: top, mid, jungle es sup-nak.
- ennek a champnak icipici a banrataja 0,03% 10,000 jatekbol 3X.

[ Szerkesztve ]

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#30088) Plasticbomb válasza ClydeBeka2 (#30086) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Tudom mit csinálok. Vigyázok, hogy ne adjam magam könnyen, illetve, nem rohanok ki elé, mint egy idióta. safeban játszom, feltartom, hogy a többiek érvényesülhessenek. És kurvára 100 szor kérem a junglert, jöjjön, basszuk meg, aki szarik jönni, és végig boton van. Szal játszom tovább safeben, és koncentrálok.

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#30089) Plasticbomb


Plasticbomb
addikt

No, első support amit még élveztem is! Lux:

Azt nem tudom, hogy sikerült a xin zaonak a hősöknek okozott sebzésben 10k val kevesebbet csinálnia, de tetszett ez a csata.

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#30090) Kanczy


Kanczy
Topikgazda

Na jó, megint lemondtam a supp mainelésről, megpróbálok megtanulni adc-zni.

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#30091) WinnerB0Y válasza Kanczy (#30090) üzenetére


WinnerB0Y
senior tag

+1

EUNE: iNeeko

(#30092) ClydeBeka2 válasza Kanczy (#30090) üzenetére


ClydeBeka2
őstag

+1

LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka

(#30093) sutyesz96 válasza Kanczy (#30090) üzenetére


sutyesz96
őstag

+2

No matter what, you keep finding something to fight for.

(#30094) Kanczy


Kanczy
Topikgazda

Na jó, ilyen egyetértés sem volt még ebben a topikban ;] :C

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#30095) Plasticbomb válasza Kanczy (#30094) üzenetére


Plasticbomb
addikt

Ez most miattam? :P XD

ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

(#30096) n a x v i L válasza Plasticbomb (#30095) üzenetére


n a x v i L
aktív tag

Nem.

Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.

(#30097) hugi0 válasza Plasticbomb (#30089) üzenetére


hugi0
őstag

Ebben a game ben volt meg masik ket magyar: foci23 es gergo88. ;)

"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."

(#30098) kexksz


kexksz
addikt

Épp most nyertem Boxbox ellen solo queue-ban, LCS pls hire me. :D

(#30099) devilinsid3


devilinsid3
addikt

valaki megmondaná miért van ebben a játékban ennyi retardált?
mondom játszok botok ellen gyakorlok kicsit adczni meg minden
erre a gyerek ziggset választ be mellém, hogy majd ő supportol, persze elviszi a létező összes miniont, majd erre kilép a mid brand, meg a top teemo -.-"
majd flame háborúba kezd a ziggs, hogy miért hagyom ott boton, mert őt betolják 2v1ben.. (MF, Malzahar)..
a végén beütöttem a nexust, de már már ez hihetetlen, hogy még botok ellen is full retardáltakkal vagyok és nem tudok kipróbálni semmit adcarryként..

ja igen és közben ziggs barátunk nagyban ecseteli, hogy ő majd 1v1ben elver, de érdekes módon az invite nem fogadja el mikor lejátszanám vele..
ő volt az, ha valaki találkozik vele sok jóra ne számítson: [link]

[ Szerkesztve ]

/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0

(#30100) zeli válasza kexksz (#30098) üzenetére


zeli
aktív tag

Az az arc, aki rivenen kívül mást nem tud játszani? :D

Everybody repeat after me... We are all individuals.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  League of Legends (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.