Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#19027) GalloG válasza DigitEfendi (#19022) üzenetére


GalloG
tag

Kicsit félreértetted szerintem az eddigieket. Vagy nem, csak mást emeltél ki.

Egyáltalán nem arról volt szó, hogy a Philips készülékei nem jók. Biztos jók. Sőt, én azt sem állítottam, hogy a Philips készülékei nem a legjobbak. Lehet, hogy azok. Én nem ismerem, így sem nem magasztalom, sem nem húzom le.

A szópocsékolás itt arról szólt, hogy van, aki a sajátját (vagy a szívéhez közel állót) dícséri, van aki pedig az összes többit tapossa porig. Utóbbi hozzáállással nem értettünk többen egyet.
Mindenki írja meg jó és rossz tapasztalatát (ez lenne a fórum lényege), sőt, pozitív vagy negatív véleményet (ez meg a szólásszabadság). De ne essenek már Egyesek Másoknak azért, mert ezek a Mások nem olyan készüléket vettek a saját pénzükön, mint amit Egyesek jónak vagy legjobbnak gondolnak... (ez meg a diktatúra egyik irányvonala)

Egyébként nem csoda, hogy az európai gyártású készülékekbe európai beszállítótól vettek alkatrészeket, ez EU alapelv (adók, vámok terén nem mind1). Megint nem mondom, hogy a Philips alkatrészek nem a (leg)jobbak bármi másnál, de kétségtelenül európai, nagyjából konkurencia nélkül EU-n belül. És ez kétség kívül sokat nyom a latba a minőség mellett.

Ezen felül csak ismételni tudom magam: A legtöbb TV vásárló nem dolgozott 7 évig a Philipsnél, és/vagy nincs orrhon több darab kicsomagolható Philips készüléke próbálgatni. Valamint féláron sem vehet meg ilyen készülékeket. Így sokkal nehezebb mellette dönteni erényei ellenére, mint a csapból is folyó koreai és japán gyártók mellett, melyek nem mellesleg nem olyan rosszak, de "olcsók", ha lehet ezt a szót LCD TV-re alkalmazni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.