Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#18851) Dassler válasza robin33 (#18849) üzenetére


Dassler
őstag

Szia,

FullHD-t jelenleg leginkább blu-ray korongokhoz tudod kihasználni, meg majd ha jönnek az iylen tv adások.Analóg csatornához talán jobb a 32 - nekem is ekkora van/volt , épp most váltottam 52-re költözés végett - 2,5m-ről talán a 37" is elmegy tv-zéshez, remélhetőleg nem lesz túl szemcsés. Javaslom vmelyik nagyáruházban megszemlélni a különböző méreteket hasonló távolságról tv adás mellett.
Márkák közül meg mindenki másra esküszik. Szvsz nagyon sz@rt egyik sem gyárt az ismertebbek közül - ha spéci igényeid vannak, azt mniden márkánál meg kell fizetni. Szintén javaslat, hogy menj el nézelődni valami nagy áruházba, álligasd a képeket, hogy neked melyik tetszik a legjobban. Sztem mindenképp 100Hz-eset vegyél - bár majdnem mnidegyik iylen - meg attól függően, hogy mit akarsz még rákötni, a csatlakozókat is érdemes figyelni.

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#18852) Ch4os


Ch4os
aktív tag

Érkeztek vélemények, melyekre szeretnék reagálni.
Szerintem a földi digitális adók ezek lesznek. Kb. 80-90% eséllyel:
M1, M2, RTL klub, TV2, HírTV, EchoTV, Budapest TV

De ami biztos nem fog belekerülni és úgyis megveszed a szolgáltatódtól a TV csomagot is a net-ed mellé:
Sport1, Sport2, EuroSport, NatGeo, Spektrum

Lényegében én az alsó néhányat nézem kb. 95%-ban (+RTL Forma1), a többi adó felőlem meg meg is dögölhetne.
Ilyen csomag meg az életben nem lesz pedig már anno is felvetettem, hogy mi lenne ha én választanám ki mit szeretnék nézni, és nem kell a paprikaTV a Sport1-hez.

Tőlem többet tudók mondták, hogy DVB-T mellett DVB-C is kell hogy legyen (pl: kábeles EuroSport-hoz) a TV-ben és szerintem még akkor sem biztos, hogy STB nélkül úszod meg, mert ha olyan kódolás (titkosítás) van amit a TV-d DVB-C-je nem tud, akkor kell a doboz. Vagy csak elég lesz egy kártya a szolgáltatótól? De ebben erősítsetek meg!
Tehát ott a plusz doboz, de engem nem érdekelne.
A sok távirányító meg felejtős, van megoldás pl: Logitech Harmony távirányítók

(#18853) Dassler válasza Ch4os (#18852) üzenetére


Dassler
őstag

Finnországban pl sokkal kisebb csomik vannak, mint nálunk - legalábbis 2 éve, amikor kinnt voltam, így volt -, bár már láttam itthon is próbálkozást. Ott úgy tudod előfizetni, hogy pl. sport 1 csomag, és akkor abban van 3-4 sport adó mondjuk 990 HUF, vagy sport2 csomag másik és/vagy több sport adóval mondjuk 1490 HUF,gyerek csomag 3-4 rajzfilmes adóval 990 HUF, és így tovább. Aztán úgy rakod össze magadnak mini csomagokból. Persze ezeket is logikusan kell összehozni, mert csak úgy van érelme.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#18854) Ch4os válasza Dassler (#18853) üzenetére


Ch4os
aktív tag

Ez már tetszene! :R

(#18855) robin33 válasza Dassler (#18851) üzenetére


robin33
csendes tag

Köszi a gyors választ!

(#18856) cilo9 válasza Ch4os (#18852) üzenetére


cilo9
aktív tag

Én mikor vettem a TV-t megkérdeztem, az ürgét (Sony márkabolt), hogy szerinte mennyi esélyem van arra, hogy a DVB-T/C tuneres TV-t veszek, akkor kiiktathatom a STB-t. Azt mondta, csak akkor, ha a szolgáltatónál lehet mondjuk csak kártyát venni, és/vagy amit Te is mondtál nincsen szanaszét titkosítva az adás. Majd ezek után azt mondta, döntsem el ez alapján szánok-e DVB témára plussz x ezer forintot. Szóval szerintem van esély, hogy STB nélkül is lehet majd venni kábelt (az biztos, hogy nem a T-nél, mert az egy szenny, de remélhetőleg jelennek majd meg új piaci szereplők).

Logitech Harmony: nekem van egy 525-ös (a legalapabb). Azt kell hogy mondjam, jó is meg nem is. Arra kiváló, hogy egy gombnyomásra belő mindent a megfelelő állapotba és máris nézheted a filmet, mehet a Play/Xbox, de amint valami speciális dolgot szeretnél állítani, az egy kicsit körülményes. De persze jó alternatíva a sok távirányító kiváltására. Én spec 1 hónapig használtam (és 2 délután alatt programoztam be, de még így is lett volna mit állítgatni rajta) és most már újra az eredeti irányítókat használom.

[ Szerkesztve ]

Üdv, Cilo

(#18857) savoo válasza Ch4os (#18854) üzenetére


savoo
addikt

Ilyen van a T-homenál ha jól tudom.

(#18858) Symbio válasza cilo9 (#18848) üzenetére


Symbio
senior tag

Nem hiszek a 10 ingyenes (de főleg nézhető) digitális földi adóban. A szolgáltatók (UPC, T, Digi stb) fizetnek a csatornának, míg az Antenna Hungaria súlyos pénzeket kér a sugárzásért. Miért is tülekednének a csatornák az ingyenes DVB-T -hez :F És azok közül mennyi fog tényleges HD adást adni? A következő években: m1, m2, Duna, HírTv, ATV, Rtlklub, TV2, ezek most is foghatók ingyenesen (műhold, vagy földi antenna). Ha ezek kielégítik a tv-s igényedet, jól jártál. Ha meg van szolgáltatód, ezek a csatornák a minimálban is benne lesznek.
De neked legyen igazad, pusztuljanak a pénzéhes szolgáltató :DDD

A T-Hommal az a bajom, hogy csak T-s adsl mellé ad. Ha más az internet szolgáltató, nuku iptv :W Arról nem is beszélve, hogy amíg olyan madzagok vannak, amin a 4 mega sincs meg soha, arra még tv is :( De ez már nagyon off, bocs)

[ Szerkesztve ]

(#18859) kutyuska válasza Ch4os (#18852) üzenetére


kutyuska
aktív tag

"Tőlem többet tudók mondták, hogy DVB-T mellett DVB-C is kell hogy legyen (pl: kábeles EuroSport-hoz) a TV-ben és szerintem még akkor sem biztos, hogy STB nélkül úszod meg, mert ha olyan kódolás (titkosítás) van amit a TV-d DVB-C-je nem tud, akkor kell a doboz. Vagy csak elég lesz egy kártya a szolgáltatótól? De ebben erősítsetek meg!"

Ezekben a TV-kben CI slot van. Ez semmilyen titkosítást, kódolást nem tud. Ebbe még kell egy modul is, amibe a megfelelő kártyát dughatod ( pl. Conax ) Kb. 12e-től kaphatóak.
Feltéve, hogy a szolgáltató támogatni fogja ezt és nem az STB-vel párosítja a kártyát.

" Babra munka, de megéri! "

(#18860) wassermann válasza Ch4os (#18852) üzenetére


wassermann
addikt

Ch4os,
Aki kicsit előrelátóbb az DVB-s cuccot vesz, mert később azt esetleg el lehet használtan adni. A csak analóg viszont valószínűleg pár év múlva, amikor már főleg
DVB-vel is rendelkező analógok lesznek, a nyakadon marad!

Ez kb. ugyanolyan mint: Vennél most 2-ütemű kocsit? Néhány éve még sok volt.

[ Szerkesztve ]

(#18861) heihachi válasza Ch4os (#18852) üzenetére


heihachi
addikt

Ha sok távirányító van, akkor veszel mégegyet? :D 16 rugós távirányító :F Meg 44 rugó :F
Akkor inkább használok 50 távirányítót egyszerre.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#18862) Ch4os válasza heihachi (#18861) üzenetére


Ch4os
aktív tag

Akinek van pénze 200-300e Ft-os TV-re, olyan kábelre aminek métere 1000Ft (HDMI) akkor az ne legyen fukar egy 10-15eFt-os tökéletes távval.

(#18863) Ch4os válasza wassermann (#18860) üzenetére


Ch4os
aktív tag

Pár év múlva már a 3:1-es mpeg2 mpeg4,mpeg7-es dekódereket is utána dobják az ilyen TV-knek. De az is igaz, hogy 2012-től ezek csak egy megjelenítő eszközözök lesznek, mint egy projektor és semmi több. (De végül is nekem csak erre kell!)

2-ütemű új motorokat még most is kapsz a piacon és fogsz is.

[ Szerkesztve ]

(#18864) lord40 válasza malacyka (#18832) üzenetére


lord40
tag

Köszi a tájékoztatást alapos volt :R Mivel nem vagyok a téma szakértöje ezért kérdezem a tisztelt szakértöket:nekem egy Sony 32W4000 Tv-m van!Abban van MPEG4 Tuner úgy tudom,az antennám UPC Direkt beltéri dobozzal!A doboz a Scarton keresztül csatlakozik a Tv-hez!Hogyan tudom kihasználni a Tv-m digitális tunerjét?Kell hozzá külön valami antenna?? :F
Válaszokat elöre is köszi :C :C

(#18865) Symbio válasza lord40 (#18864) üzenetére


Symbio
senior tag

Kell hozzá egy antenna, amit a TV antenna bemenetére dugsz és digitális adót kezdesz kerestetni a tv-vel.

(#18866) wassermann válasza kariad (#18846) üzenetére


wassermann
addikt

kariad,

a 85e kicsi szűkösnek látszik 66cm-reshez, de nézdd ezeket:
SAMU , PANA , PHILI

Neked kell választanod, mindenképp nézdd meg őket élőben!

[ Szerkesztve ]

(#18867) wassermann válasza lord40 (#18864) üzenetére


wassermann
addikt

Az UPC-direkt maradjon a SCART-on, a DVB-T-t pedig az antenna bemenetre kell kötni. Ha a TV tényleg tudja az MPEG4-et akkor csak antenna kell. Attól függően milyen távolságra vagy az adóktól vagy erősítős szobaantenna (pl. ilyen: HAMA ) vagy a tetőre egy normál antenna.

(#18868) kariad válasza wassermann (#18866) üzenetére


kariad
senior tag

Köszi linkeket! :R

No én ezt néztem konkrétan: SHARP LC 26 SB 25E hozzá viszonyitottam az árat!

80K van most akcióba! :R

Lehet nyugodtan véleményezni! :R

[ Szerkesztve ]

(#18869) gefer


gefer
csendes tag

sziasztok! valaki tudja mi az a 1080.felkonvertálás a dvd nél. Már megint vehetek másik dvd-t?.Orion dvd már van a metróba 10e.-ért.Valóban sokkal szebb a kép?A divixet is fel tudja konvertálni? Más. a zene lejátszásához valóban szebb hangja van a cd lejátszóknak mint a dvd-knek. Pioneer hangfalaim vannak Grundig házimozi erősitő ,a filmek jók de a zene nem király.heavy metalt halgatok de nem vagyok megelégedve a minőséggel.Hangfalat cseréljek erősitőt vagy mindent.Nem vagyok valami milliomos elérhető áron van valami jó?Yamaha rxv363?Wharfedale hangfalak(az olcsóbbak)? Hálás köszönet ha valaki ellát jótanácsokkal.(Bocs ha rossz helyen kérdezősködöm)

[ Szerkesztve ]

(#18870) Zorro555 válasza wassermann (#18867) üzenetére


Zorro555
tag

Nem lehet HDMI-vel összekapcsolni?

(#18871) Alex91 válasza cilo9 (#18856) üzenetére


Alex91
félisten

En meg a gagyi Philips taviranyitott csereltem le a Harmony525-re. Azt kell mondanom, hogy eleg sokaig tart beloni (nekem is kimondottan a TV-re van 100%-ban beallitva), de aztan eleg jol hasznalhato...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#18872) Zorro555 válasza gefer (#18869) üzenetére


Zorro555
tag

Ez biztos? csak mert egy cd hagvételi minősége max 48kHz míg a DVD-é a duplája, 96 kHz és ha minden igaz 16 helyett 24bit. Tehát a hangzás jobb, max. az erősítő nem tudja ezt megfelelően visszaadni. De nem vagyok szakértő

(#18873) kariad válasza kariad (#18868) üzenetére


kariad
senior tag

SHARP LC26SB25E

Ezek a tulajdonságai:

képarány: 16: 9,
HD ready (1366x768),
analóg és digitális tuner,
DVB-T tuner,
kontrasztarány: 4000: 1,
fényerő: 500 cd/m2,
válaszidő: 8 ms,
teletext,
1000 oldalas memória,
NICAM/A2
sztereó hang,
teljesítmény: 2x5 W,
100 programhely,
csatlakozók: 2 db HDMI,
2 db Scart,
komponens,
PC bemenet,
távirányító

(#18874) Zorro555


Zorro555
tag

Amit nézegettem most Toshibát, az is 8ms válaszidejű. Szerintetek nem sok az egy kicsit?

(#18875) Dassler


Dassler
őstag

Nem tudom, hogy írta-e már valaki, csak mint érdekesség: [link]
Kapható az első lézer tv 4999$ a 65"-os verzió. Olcsóbb, mint a hasonló plazmák és LCD-ék.

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#18876) bigdigit


bigdigit
addikt

nos beigazolódott végre ami eddig is gondoltam:)

ma megnéztem az első eredeti blue-ray filmem és 3:2 pulldown ide vagy 3.2 pulldown oda röccenés mentessen szaggatás mentesen ment a film elejétől a végéig!pásztázáskor sem volt semmi akadás!

47PFL9703

a következtetés mindössze annyi hiába jó minőségű egy HD ripp ebből a szempontból nem tudja utolérni az eredeti blue-ray minőséget.

[ Szerkesztve ]

(#18877) Digitalis válasza bigdigit (#18876) üzenetére


Digitalis
senior tag

Ne írjál már ilyeneket, így kinek fogják akkor lakkozni, vakítani, a sokherces LCD TV- ket, ami ugye egy képet sokxor kirak :) :) :DDD :) :) . Vagy ami nem fárasztja a szemet és különben is az fps is több és ezért húdejobb. :DDD

Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.

(#18878) heihachi válasza Ch4os (#18862) üzenetére


heihachi
addikt

Ez egyrészt baromság, másrészt a tökéletes távirányító több, mint 40k-ba kerül.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#18879) Capella válasza kutyuska (#18859) üzenetére


Capella
senior tag

"Ezekben a TV-kben CI slot van. Ez semmilyen titkosítást, kódolást nem tud. Ebbe még kell egy modul is, amibe a megfelelő kártyát dughatod ( pl. Conax )"

Igen, valóban. Először én is úgy képzeltem a távolból, hogy beledugom az előfizetői kártyát és hajrá.
De hosszabb félreértések után már tudom, hogy kell még egy CA modul is.
Volt olyan vélemény, hogy a set-top-boxból kioperálható a kártyaolvasó, lehúzható a tüskéről, így azt is be lehet dugni a TV CI slotjába.
Nos jelentem, ez utóbbi nincs így. A T-Kábeles GCR 300 CX-nél biztosan nem. Ez egyébként várható volt, egy nyák van kialakítva valami gyatra szalagkábellel, úgyhogy felejtős.
Valószínű az újabb modell, a 370 CX dettó.
Különben jól elvagyok az STB-vel és a két vagy több távirányítóval.

[ Szerkesztve ]

(#18880) GBartfay válasza Dassler (#18875) üzenetére


GBartfay
csendes tag

Éljen, rohanok is rögtön Amerikába venni egyet. :D
Egyébként remélem, hogy ez majd jó irányba fogja befolyásolni a TV-k árát.

Szerintem az inkább 6999$.

[ Szerkesztve ]

(#18881) Skyhunter


Skyhunter
senior tag

Nem tudjátok véletlenül,hogy a Samsung LE40A656-os TV támogatja a "Deep Colour"-t?Mert szinte mindegyik gyártó komolyabb 2008-as modellje igen,de ehhez nem talál utalást a Google sem....

(#18882) Symbio válasza Digitalis (#18877) üzenetére


Symbio
senior tag

Amiről írt, a 47PFL9703-as is 100Hz-es, 2ms panellal :DDD

(#18883) Skyhunter válasza Ch4os (#18862) üzenetére


Skyhunter
senior tag

Egy középkategóriás HDMI-kábel métere inkább olyan 7-8000 ft. :) Szerintem legalábbis. :))

(#18884) Dassler válasza GBartfay (#18880) üzenetére


Dassler
őstag

Tök mind1, 4999-ért meg 6999-ért sem veszek tv-ét :), max 499,99-ért.

[ Szerkesztve ]

Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni

(#18885) bigdigit válasza Symbio (#18882) üzenetére


bigdigit
addikt

100hz nálam alapból ki van kapcsolva:)

(#18886) Digitalis válasza Skyhunter (#18881) üzenetére


Digitalis
senior tag

A marketing szempontból lehet haszna a deep color-nak amint látszik, ;) de egyébként nem sok haszna van, mert tudtommal nincs olyan full BD film ami a deep color-t támogatnak.

Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.

(#18887) lord40 válasza wassermann (#18867) üzenetére


lord40
tag

Köszi a választ!Tehát akkor elég csak vennem egy ilyen vagy hasonló antennát lerakom valahová a TV mellé és HD minőségben tudom fogni a szabad csatornákat?? :DD

(#18888) Ch4os válasza lord40 (#18887) üzenetére


Ch4os
aktív tag

Így van, de még jobb lesz a vétel minősége, ha össze is kötöd az antennát a TV-vel. :DDD

(#18889) GalloG válasza Skyhunter (#18883) üzenetére


GalloG
tag

Ezt rosszul tudod.
A sznoboknak szánt HDMI kábelnek 7-8 ezer métere. Az ultra-sznoboknak pedig van ennél drágább is. Sznob-wannabe embereknek van már 2e/m áron is.
Aki csak használni akarja, annak 600 Ft métere.

Meg 192kHz átvitelű erősítő is van a 7e/m kábelhez. Igaz, az ember nem hall 20 kHz felett és nem érzékel 30 kHz felett, de azért jó, ha tudja a 8x-osát. Hamár olyan kábel is van hozzá.

(#18890) Skyhunter válasza GalloG (#18889) üzenetére


Skyhunter
senior tag

Akkor én egy wájtfülű sznob vagyok??? :))

[ Szerkesztve ]

(#18891) wassermann válasza lord40 (#18887) üzenetére


wassermann
addikt

A DVB-T januártól fokozatosan indul, 2011-ig három csatornát tudsz HD-ben nézni: m1HD, m2HD, Duna. Később ha teljesen megszűnik a hagyományos sugárzás, valószínűleg más HD-sek is lesznek.

[ Szerkesztve ]

(#18892) lord40 válasza Ch4os (#18888) üzenetére


lord40
tag

Ebben lehet valami :P

(#18893) GalloG válasza Skyhunter (#18890) üzenetére


GalloG
tag

Lehet. Nem tudom. Az vagy? :D

Önhibáján és akaratán kívül sok ember hajlamos arra, hogy a drágábbat jobbnak hallja, pláne, ha "szakember" mondja mellé, hogy ez tényleg jobb. Lehet Te is így vagy. De lehet, hogy valóban hallasz különbséget. Az tény, hogy pl. a 96 kHz-et és a 192 kHz-es átvitel között senki sem hallhat valódi különbséget. Már a 96 kHz-nél lévő felharmonikusokat sem hallja (vagy érzi) senki.

A HDMI kábel meg megint érdekes kérdés minőség-ügyileg. Ugye digitális átvitel, nem túl nagy távolságra, még a legolcsóbbakon is 3x árnyékolással... Nekem gyönyörű a kép az 1600 Ft-ossal is, másnak szemcsés a 15 ezressel is. Ez van.

(#18894) Ch4os válasza wassermann (#18891) üzenetére


Ch4os
aktív tag

Mikorra várható, hogy az összes adó átáll HD-re? Vagy nincs ilyen cél/előírás?
Esetleg valaki tudja mikor lesz elsőnek Full HD-ben sugárzás (pl: HBO-n)?

(#18895) Mátébácsi válasza Mátébácsi (#18837) üzenetére


Mátébácsi
csendes tag

Hali!

Kéne 1 kis help samu LE40A656 tulajoktól,ha tudja valaki!

Rákötöttem a tv re hdmi kábellel a gépet,a 2-es sloton keresztül viszont ugye így nincs 100hz,se dnie!
Találtam 1 megoldást hogy legyen 100hz,viszont valamiért dnie így sincs:
Rákötöm a gépet vga-n keresztül és kijelölöm elsődleges monitornak,majd hdmi 1,3,4 es slot valamelyikét kötöm a pc re másodlagos monitorként!
Megnyitok 1 lejátszót a filmel és áthúzom a másik monitorra,átkapcsolok és jó a 100hz,viszont így picit macerás!

Nem tud valaki valami jobb megoldást,hogy pc re kötve minden más is legyen?
DNie és 100hz

(#18897) wassermann válasza Ch4os (#18894) üzenetére


wassermann
addikt

Nem ilyen egyszerű a HD dolog, ugyanis HD jöhet kábelen (DVB-C), műholdról (DVB-S) és normál földi adótoronyból (DVB-T).
Az első két változat igazán a szolgáltatókon múlik, a földi sugárzásnak viszont az a korlátja, hogy 1db hagyományosan sugárzott csatorna helyére kb. 3db MPEG4-ben tömörített fullHD-felbontású csati fér el. Emiatt addig amig a hagyományos sugárzás is megmarad több HD a DVB-T-re nem fér fel.

(#18898) GalloG válasza Mátébácsi (#18895) üzenetére


GalloG
tag

Mátébácsi: Oly módon befolyásolható a dolog, ha a leírás szerinti HDMI2-re kötöd a PC-t (nálam az elsődleges monitor egy igazi monitor és kiterjesztett asztal van), hogy:

- nem nevezed "PC"-nek a HDMI2 bemenetet, akkor nem lesz automatikusan letiltva sokminden (és kézzel kell aktiválni a"Csak pásztázás" módot, hogy teljes méretű legyen a kép). Így már elérhető a 100Hz funkció és még sok más képállítási lehetőség.

- a DNIe nem csak "PC" elnevezéstől függ (ha "PC" a név, akkor semmiképp sincs), hanem a használt képüzemmódtól is. A leírás külön kitér rá, hogy a "Normál" és "Film" módokban nem működik a DNIe funkció (egyik bemenetnél sem, nem csak PC-összekötésre vonatkozik). Így, ha a bemenet neve nem "PC", és a kép üzemmód "Kiemelt", akkor működik a DNIe is (bekapcsolható).

Más érdekesség, hogy mindez a "PC" elnevezés mizéria csak akkor játszik, ha a frissítés 50 vagy 60 Hz (a PC-n állítva), ha TV-s vagy egyéb fissítés van beállítva (25i, 24 Hz, ilyesmi), akkor nagyjából azok élnek, mint amik a nem "PC" névnél, azaz sokminden nincs letiltva. A különbség az, hogy 50-60Hz esetén jól olvasható a Windows, kisebb értékeknél meg fehér kerete van a betűknek.

Abból kell kiindulni a logika keresésénél, hogy a PC üzemmódot a monitorként történő használat miatt találták ki (web böngészés, ez-az hasonló), nem filmnézésre. De azért meg lehet oldani egyszerűen is, hogy minden jó legyen PC-ről is.

Mondjuk érdekelne, hogy mit csinál a DNIe, mert én csak fényerő és kontraszt növekedést láttam bekapcsoláskor, igaz, nem nézem meg egy filmet így is meg úgy is (még).

(#18899) VÁMpír


VÁMpír
aktív tag

JVC LT32A90 ről tudna valaki véleményt írni?

Photo Hall-ban 100k-ért adják, másutt drágábban találtam csak és nekem rááadásul van oda egy egyszeri 10%-os kedvezményem is.

[link]

(#18900) Źşë' válasza headhunter (#18896) üzenetére


Źşë'
addikt

még jo h ezeket lehet kapni :D

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.