Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HalasKYO
aktív tag
válasz
commanDOS #2642 üzenetére
Az hogy van e tükör vagy nincs az nem befojásolja számottevően a kép milyenségét.
Ha külsőt alakmazol akk szinte semmit se kell állítani , ha belül van akkor pontossan be kell lőni a 90 fokot vagy ha más szöget szeretnél akkor azt .
Én személy szerint a külsőt javaslom , mert baromie egyszerű, könnyen állítható módosítható és gyakorlatilag a projit tervezésileg nem válzotatja.
Ezt úgy értsd hogy építesz egy rendes előre vetítőt azt fogod és egy rövid oldalára állítod vagy fekteted, és a lencséhez kb 45 fokban odaraksz egy ilyen tükröt. nem simát mert azzal szellemképed, de egy próbát az is megér.
Így menet közben tudod állítani a kép magasságát nem a méretét hanem a magasságát egyhe hordó efektel de ez szerintem nem zavar +45fokban szép kép . és rövid a helyigény pl egy kanapé mögé berakod , + raksz állványokat a háttér sugárzóknak és máris ki van használva a hely.+ha van olyan holmid mint pl nekem egy gitár azt is be lehet szórni mögé.
Nem akarlak meggyőzni hogy csak így lehet de a méret problémára legyeszerűbb és talán legjobb megoldás.
eggytlen hátránya hogy a tükörre vigyázni kell de szerintem ugyse abba a szobába teszed ahol fociztok egy gumilabdával
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak a Battlefield 6-ra gyúr az új AMD Software
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Háború Izraelben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő