Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#21489) denko válasza axioma (#21488) üzenetére


denko
senior tag

Minden szempontból, de a problémám inkább technikai, látni hogy a felujjitás sok szor 20 éve volt legalább, vagy nem is volt soha.

padló (parketta) szétan csuszva, valószinüleg van alatta 1-2 réteg linolium / szövet, amit nem szedték le parketta lerakása elötte, mert igy olcsobb, régi ajtók szobákban( már már ablakok nélkül!) , rég kikellet volna dobni az egészet, vagy kicserélni. Külső ablakok nemvoltak soha cserélve, még fakeretesek! radiátorok sose voltak cserélve Vezeték cseréről általában senki nem halotta hogy létezik olyan!

Vagy volt olyan lakás ami 10 emeleten volt, ott látni volt hogy nagyon friss festét ellenére, amivel probáltak maszkolni, szivárog a tető, de csak akkor ismeték be amikor mondtam hogy beszéltem házképviselővel erről és kérdeztem lesz-e felujjitás.

Ez csak néhány példa, nem beszélve találkoztam olyannak ,nem eggyezik a hirdetett méret és a bejelentett lakásmérettel, lakás fekvése sem eggyeztek a meghirdetettel, pedig nem nehéz eladónak sem utánanézni.

Volt aki mondta hogy nincs lakásán tartozás, de miután lekértem az adatlapot kiderüt hogy van és végrehajtó van már a lapon.

Szóval ja, ezeket tapasztaltam, és ez még csak néhány lakás, amit megnéztem (panel). Pedig nem nagyok az igények. Szerintem a Budapesti lakás átlagos állapot az szörnyü képet fest, embereknek se pénze sem esze foglalkozni velük, viszont egymásra licitálnak árakkal ingatlan.com-on

Köszi hogy eljöttetek a mai Tedd talk-omra ;]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.