Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
Steady74 #21349 üzenetére
Ez igen hatásos:Nincskullancs csepp
-
Steady74
addikt
Mai levezeto seta a kozeli remdezett parkban egy kullancsot eredmenyezett. Fesules elott vettem eszre, a jobb lapocka kornyeken parittyazott.
Amitol jobban felek az az, hogy ha nem veszem a kutyan eszre a kulancsot es a lakasban meg lemaszik ez a dog rola, akkor utana meg a gyerekek szedik ossze.
Csepp+nyakodv van nalunk de meg igy is osszeszedi Liza ezeket a mocskokat.
-
Kidus
őstag
Nalunk meg mindig scalibor es advantix. Soha nem volt benne egy kullancs vagy barmi mas szar sem.
-
-
A két frontline között szerintem az a különbség, hogy az egyiknek van bolhaírtó hatása is míg a másik csak megelőzés. Amikor hoztuk volt benne bolha, és mondták, hogy akkor azt a fajtát adják amelyik nem csak megelőzés, hanem kezelés is.
Az első kanál nekünk nem vált be, a kisebb kulikat nem lehet vele kiszedni csak az egész nagyokat..
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Frontline Spot On vagy Frontline Combo Spot On?!
Nagyon nem láttam különbséget a kettő között!
Nekem 3 x 1 db L-es pipetta lenne jó!Akkor jól értelmezem,hogy 1 pipetta egy hónapig védi elvileg a kutyát?!
Egy pipettával csöppentek majd a hónap végén a másikkal?
Néztem kullancskiszedőket is.Melyik lenne jobb?Köszi
-
-
kew
senior tag
Szerintem kérdezz meg egy dokit, ha a két vegyület nem okoz együtt túladagolást, akkor gondolom mehet együtt.
A minap ajánlgattak Forestot 6500-ért nagykerből, úgyhogy a 7200-es közelebb áll a valósághoz -
Steady74
addikt
válasz
philoxenia #21337 üzenetére
nope
-
Steady74
addikt
válasz
philoxenia #21335 üzenetére
Szilas patak.. fsza, minden nap ott sétálunk, igaz nem a XVI kerben, hanem a IV-ben.
Ma egy Steffi-pitbull keverékkel játszott Liza reggel, mondott még valami veszélyt a kutyu gazdája, ami a bőr alá meg a fülbe mászik bele, de istennek nem jut eszembe a neve. Állítólag az ujjak közötti bőrrészbe fészkeli be magát.. segítsetek mi lehet ez, mert már szétbsz az ideg, hogy nem jut eszembe
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Orlin
addikt
Advantix Spot On és Bayer Foresto nyakörv közösen alkalmazható?!
Néztem a Bayer Foresto nyakörv az egyik áruházban 8200 a másikban csak 7200 körül van.Elég nagy differencia... -
monti0222w
addikt
-
válasz
monti0222w #21331 üzenetére
Általában rögtön észreveszem és akkor még csak megkezdi a fúrási hadműveletet. Remélem ilyenkor azért nem okozhatok neki problémát.
Egyszer eltévedtünk Ausztriában egy hegyen. Este 8 volt mire lekászálódtunk, deréktól lefele fejenként több mint 20 bébi kullancsot kellett kiszednünk. Hát, beleizzadtunk.
-
Hát nem könnyű észrevenni.
Nektek egy fokkal jobb mert világos a szőre, úgy talán egyszerűbb de nekem a fekete részeken a dupla bunda miatt esélyem sincs. Abban reménykedhetek csak, hogy kimásznak a lágy részekhez nyak, comb ilyesmi. Mondjuk kettőt a fekete szőrben szúrtam ki, úgy hogy álltam mellette az csoda volt.
A bravecto nem gyogyó? Én azt nem szívesen adnék erre.
-
kew
senior tag
Hál istennek én még sose találtam Marciba
Nagyon utálom ezeket a kis dögöket, kár, hogy nem lehet kiirtani őket a francba a Földről.
Könnyű észrevenni őket amúgy? Én attól félek, ha bele is megy, nem fogom észrevenni, nem tudok átnézni rajta minden milimétert.
Nekünk most Foresto van rajta, de most, hogy jön a jobb idő, szerintem Bravecto-val fogunk védekezni. -
válasz
monti0222w #21327 üzenetére
A legtöbb nem, de volt három ami igen. Az egyik egy kisebb, a lágyék részben.. Volt egy kis bőrpír is amíg ki nem szedtem. Azt volta a legnehezebb mert kisebb fajta volt amire nehéz volt ráfogni ezzel a kanállal. Kihúztam egy határozott mozdulattal megvolt mindene. Remélem nem nyomtam a kutyába semmit azzal, hogy megnyomtam a kullancsot, de nem is volt még benne vér max egy nagyon kevés. A másik kettő már kapaszkodott, de könnyen eléjük nyúltam a csipesszel és kihúztam őket, azok éppen hogy csak megkapaszkodtak. Még jó, hogy volt itthon ez a kanál. Egyébként irtóztam a kullancsoktól, most kénytelen voltam megfogni többet is, kis rohadékok...
-
válasz
Steady74 #21325 üzenetére
Toltesen setaltunk tobb mint 4 orat. Ott alacsony a fu de lementunk egy tisztashoz es a kis felfedezo szerintem bevagtathatott valami olyan helyre ahol hemzsegtek. A masik kutyan nem volt akivel voltunk. Meg ott kiszurtam rajta vagy 8at a tobbit meg itthon minden atnezesnel egyet kettot.
-
Olyan rohadt drágák ezek a vackok és semmi sem 100%-os. Frontline combo mellett 12 kullancs tegnap és még csak március van.
Most mi majd a Forestoval fogunk próbálkozni. A dokinknál 6500.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Lassan itt az ideje a kullancs ellen venni megint valamit.Mert jön a jobb idő és többet megyünk az erdőbe!
Ki mit javasol?Nyakörv vagy csepp?És melyik?A csepp meddig nyújt védelmet?
Tavaly Foresto nyakörv volt,de úgy is kaptunk kullancsot.Tudom nincs 100% védelem,de jó lenne tudni melyik közelít hozzá!Köszi!
-
Orlin
addikt
válasz
Winner_hun #21314 üzenetére
3. képen az a fej!
-
madgie
titán
válasz
Túl fáradt voltam ahhoz is, hogy normálisan leírjam, de igen, boxer fajtatárssal nem futott még össze.
-
válasz
Idézőjelbe rakta a fajtársat, szóval fajtatárs.
-
Ma 10 kullancsot szedtem ki Nákusból.
Egy volt olyan ami szívta is a többi csak mászott rajta. Nem tudom hol szedte össze.
-
válasz
philoxenia #21306 üzenetére
Ezt az írást olvastam nemrég, nagyon jó.
De most már szét lesztek ültetve. -
Steady74
addikt
válasz
-
monti0222w
addikt
válasz
Hú,
ember most már én nem értelek!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
monti0222w #21305 üzenetére
-
monti0222w
addikt
válasz
philoxenia #21303 üzenetére
Ez már nagyon értelmetlen! Ilyenen lovagolni! Szerinted úgy a jó, másik szerint nem, szerintem meg mindenki úgy eteti a kutyáját ahogy akarja és tudja!
Cseri0058.
jó kép nagyon, együtt is nyaraltok?
-
Húha, hát ez a szombat sem éppen a pihenésrôl szólt.
Reggel 8-kor coursing rendezvényen kezdtünk, én fotóztam az ebeket.
Nagyon kimerítô volt, 4 órán keresztül - hogy a kb. 1 perces futamokból legyen 4-5 jó kép miközben sprintel a kutya.
Bántam közben nagyon, hogy Nuck otthon maradt ezért haza szaladtunk érte és nagyon büszkén távoztunk.
"Pecáztattuk" amibôl kiderült, hogy érdekli a dolog, úgyhogy elindítottuk a kis pályán. Végig üldözte a nyulat azt mondták ez nagyon ritka így elsôre egy baba kutyánál. Hìvták agilityzni is egyesületbw, hamarosan kipróbáljuk az is, remélem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Dorian #21297 üzenetére
Értem én, hogy idézel, de honnan?
Én innen most: [link]
"Jó tudni: Aki könnyen emészthető formában szeretné fogyasztani a tojást, vagy emésztési gondjai vannak, ez az elkészítési mód javasolt. 100 gramm 3 percig főzött tojás mintegy másfél óra múlva hagyja el a gyomrot. A kemény tojásnak ehhez 3 óra kell. "
-
rwin5
őstag
A kutyánk mikor fekszik észrevettem, hogy izomrángás szerűen remeg a "bőre" - vagy az izomzata, de nem állandóan, de nem is ritkán. Arra gondoltam, hogy magnézium hiány lehet, vagy lehet ez valami komolyabb bajnak is a tünete?
-
kew
senior tag
Voltak ma promózni a Husse nevű tápot a kutyasuliban, és kaptunk egy 200g-os próbazacsit (ilyet). Itthon kiapkoltuk, elmentünk a boltba, mire hazaértünk a zacsi üresen, széttépve állt Marci helyén
A kis pöcs lelopta és befalta mindet. Ezzel kilőtte a vacsiját is, de inkább attól félek, nehogy fosson a hirtelen "váltástól"
Jól fel is volt puffadva a hasa, néztem is mikor hazaértünk, hogy milyen kövérkés, de hirtelen azt hittem azért, mert mielőtt elmentünk megfürdettük, és csak csapzott a szőreMost nagy megelégedettséggel alszik a kis hülye...
Btw ez a Husse se tűnik rossznak, egy svéd táp. Alapból van benne bőséges zöldkagyló és halolaj, árban se vészes.
Mindenesetre maradunk a Platinumnál, az most nagyon bevált
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest