Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5274) King Unique válasza Energie X (#5273) üzenetére


King Unique
titán

A gyárilag készre szerelt 2,5"-os külső merevlemezek a külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD topik témája, az ügyben értelemszerűen már ott kellene érdeklődni. De kivételen most itt is megy ez ügyben válasz, viszont csak röviden, lásd az alább leírtakat. Egyébként az SMR HDD a gyárilag készre szerelt típusokat is ugyanúgy érinti, mint említve volt.

A válaszok a társtopikban már többnyire készen vannak, lásd pl. az ebben leírtakat. Ha Type-C (USB-C) csatlakozós 2,5"-os külső merevlemez kell, akkor meg az ebben, valamint ha robusztus Type-A csatlakozós + részlegesen ütésálló, vízálló - lásd pl. a Silicon Power kínálatát - modell, akkor meg az ebben a válaszban leírtakat.

+ Ha esetleg belefér az anyagi keretbe - ami ugye nem lett megadva - , akkor akár külső SSD-t is lehetne venni gyárilag készre szerelt kivitelben, vagy összerakni külön vásárolt külső ház + belső SSD = külső SSD megoldással. Az jóval gyorsabb, kisebb fizikai méretű (az mSATA és M.2), mozgó alkatrész híján egy esetleges leejtés sem akkora gond, Type-C fizikai csatlakozónál a csatlakoztatás is egyszerű és kényelmes, stb.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.