Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5126) mgTerminator válasza King Unique (#5125) üzenetére


mgTerminator
veterán

Mint írtam, próbáltam direktben az USB-ben is, és 2.0-ban is. Az elosztó is külön meg van tápolva, és a rajta lévő vinyók is külön táposak :)
Az eszközkezelőben és a lemezkezelőben megjelenik, lehet formázni meg minden.
A HDD-k állapota kiváló, az egyik zsír új, a másik öreg, de hibátlanul működött előtte egy másik tokban, csak vettem mellé egy másikat hogy párban legyenek.
Egyébként van egy másik külső tokom, abban 2db 3Tb vinyó van, minden hibátlan, annyi hogy hűteni kell mert simán felmegy 40 fok felé :U Ja és itt külön írja a HDS az állapotukat.

Azt tudom hogy a módok közt törlődik, 2 üres lemezzel "szórakoztam" és mindig leválasztom mielőtt váltom. Egyébként nem akkor tűnt el róla az adat. Csatlakoztatás után belassul az egész gép, pláne ha a vinyóval kapcsolatos, pl megnyitnám a HDS-t, vagy lemezkezelőt, ilyesmi, de fura hogy nem minden esetben csinálja, miután lehúzom, egyből bedob mindent ahova kattintottam.

Az lehet hogy éltetőek mert az egyik 2015-ös, a másik meg 2020-as. De ez max sebességbeli különbséget okozna nem?
Nekem az is nagyon fontos lenne hogy a HDS külön felismerje a lemezeket a hőmérséklet miatt. De mint írtam ha külön vannak, akkor a 2.-es slotban lévő vinyó adatait kiírja, míg az első kérdéses (csere után is az 1. kérdéses).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.