- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo
aktív tag
Nah voltam Decathlonba a hetvegen, megneztem az OXELO-kat, amiktol irto gyorsan elment a kedvem.
Nehezkes nyitas/csukas (3 perc alatt sem jott ossze), recseg ropog, lotyog, minden rajtuk, direkt a telo nelkuli 5osre probaltam fokuszalni, de mikor a vaz menet kozbe nekiallt nyekleni bedombtam a sarokba a jarganyt es elhuztam, hogy ezert marpedig egy arva fillert nem adok...
Szoval belvarosnak vettem az iranyt es azt mar tudtam, hogy teleszkopos es leveheto kormanyost latni sem akarok, illetve hogy ez a nyitas/csukas korant sem annyira evidens dolog.
Kirpobaltam bent 2 rollert es a korabban emlitett XPR mellett dontottem (idovel kiderul jol e).
Egesz massziv, akad kis holtjatek, de egyelore 1mm-nel meg kormany tajekon sem tobb... Kinyitas/becsukas labra tervezett billenovel alomkonnyu, tenyleg max 5mp egy ovisnak is, a fek ugyan a hatso sarvedo, de az legalabb massziv fem, ennek ellenere az egesz jargany 4kilo alatt van. Sajat fem kitamatsztoja termeszetesen van. A karbon csapgyak nem tudom parasztvakitas e, meglatjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Revolut
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Silver-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4440, 100% Akksi
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs