Hirdetés
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo
aktív tag
Nah voltam Decathlonba a hetvegen, megneztem az OXELO-kat, amiktol irto gyorsan elment a kedvem.
Nehezkes nyitas/csukas (3 perc alatt sem jott ossze), recseg ropog, lotyog, minden rajtuk, direkt a telo nelkuli 5osre probaltam fokuszalni, de mikor a vaz menet kozbe nekiallt nyekleni bedombtam a sarokba a jarganyt es elhuztam, hogy ezert marpedig egy arva fillert nem adok...
Szoval belvarosnak vettem az iranyt es azt mar tudtam, hogy teleszkopos es leveheto kormanyost latni sem akarok, illetve hogy ez a nyitas/csukas korant sem annyira evidens dolog.
Kirpobaltam bent 2 rollert es a korabban emlitett XPR mellett dontottem (idovel kiderul jol e).
Egesz massziv, akad kis holtjatek, de egyelore 1mm-nel meg kormany tajekon sem tobb... Kinyitas/becsukas labra tervezett billenovel alomkonnyu, tenyleg max 5mp egy ovisnak is, a fek ugyan a hatso sarvedo, de az legalabb massziv fem, ennek ellenere az egesz jargany 4kilo alatt van. Sajat fem kitamatsztoja termeszetesen van. A karbon csapgyak nem tudom parasztvakitas e, meglatjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- Fujifilm X
- Revolut
- Subaru topik
- Elite: Dangerous
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 2026 - Íme a 2. héten megjelenő játékok listája
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest